Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Με νέα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τους οι ΑΠΕΡΓΟΙ Χαλυβουργοί ΑΠΑΝΤΟΥΝ στα ψέμματα του Μάνεση


"Ο Μάνεσης μπροστά στην αποφασιστικότητα και την ενότητα των Χαλυβουργών να συνεχισούν τον περήφανο και ηρωικό αγώνα που δίνουν από τις 31 Οκτώβρη 2011 προσπα’αθησε με διάφορους τρόπους να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και στον Ασπρόπυργο, αυτό που έκανε και στο Βόλο.

Η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, προσέκρουσε πάνω στο τείχος που έχουν χτίσει εδώ και 124 μέρες οι Χαλυβουργοί του Ασπροπύργου με την ενότητα τους, την αποφασιστικότητα τους, την εμπιστοσύνη τους στο σωματείο τους. Προσέκρουσε πάνω στην τεράστια αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί όλο αυτό το διάστημα στον ηρωϊκό αγώνα των Χαλυβουργών και καθημερινά δυναμώνει.

Η νέα ανακοίνωση που έβγαλε είναι και αυτή γεμάτη ψέματα, εκβιασμούς και απειλές. Δείχνει τον πανικό του, γιατί βλέπει ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το εργοστάσιο αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα των απεργών.
Η αποτυχημένη προσπάθεια του στην Κηφισιά να στήσει αντισυγκέντρωση με μια χούφτα απεργοσπάστες μετρημένους στα δάκτυλα, μαζί με μπράβους, ασφαλίτες και ΜΑΤ (αλήθεια που είδε τους 70 εργαζομένους?),που παρά τα εξώδικα, τις φανταστικες υπογραφες και τις μηνυσεις στο Δ.Σ. του σωματειου με προσχημα τα υλικα της θυγατρικης του επιχειρησης, δειχνουν οτι η προσπαθεια που κάνει για να φοβίσει τους απεργούς Χαλυβουργούς πέφτει στο κενό.

Για άλλη μια φορά του δηλώνουμε ότι δεν θα το καταφέρει με όσες προσπάθειες και προβοκάτσιες κι αν σκαρφιστεί. Οι Χαλυβουργοί είναι αποφασισμένοι, ενωμένοι στο σωματείο τους, στηρίζονται στην αλληλεγγυή που δυναμώνει όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, που οργανώνεται πιο μάζικα και στο εξωτερικό απ’τις δυνάμεις του Παγκόσμιου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Οι Χαλυβουργοί ειναι αποφασισμένοι να σταθούν όρθιοι μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτηματά τους. Να συνεχίσουν την κλιμάκωση του αγώνα τους με πρωτοβουλίες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Θα απευθύνουν κάλεσμα πανελλαδικής σύσκεψης όλων των σωματείων Μετάλου για να παρθούν αγωνιστικές συντονισμένες πρωτοβουλίες σε όλο το κλάδο.

Διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή 4 Μάρτη στις 12μ.μ. στην πύλη της Χαλυβουργίας και συνεχιζουμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: