Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ αυτοί που υιοθέτησαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ...

Αγ. Ανάργυροι - Καματερό: Με τακτικές «αυριανισμού»
προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκλωβίσει στη λογική του
«μικρότερου κακού»

Με οδηγό τις πιο «ένδοξες» μέρες του «αυριανισμού» και την τακτική που επιδιώκει να εγκλωβίσει το λαό στη λογική του δήθεν «μικρότερου κακού», η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της ότι το κάλεσμα του ΚΚΕ στο λαό της περιοχής να καταδικάσει και τους δύο υποψήφιους στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, «έδωσε» το δήμο στην παράταξη του Ν. Σαράντη.

Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ καταγγέλλει αυτή την πρακτική και καλεί το λαό της περιοχής να βγάλει και από αυτό το παράδειγμα συμπεράσματα για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ οι μόνιμοι συνεργάτες του ΠΑΣΟΚ στα σωματεία και στην τοπική διοίκηση. Αυτοί που στο δήμο μας υιοθέτησαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων στελέχη των δημοτικών αρχών που στήριξε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Πάει πολύ να επιτίθενται στο ΚΚΕ αυτοί που έχουν πάρει θέση απέναντι από το λαό και καλλιεργούν αυταπάτες για «φιλολαϊκή» Ευρωπαϊκή Ένωση και «ανθρώπινο» καπιταλισμό. Αυτοί που λένε ότι δεν αμφισβητείται η θέση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και προωθούν τη νέα κοινωνική συμφωνία με το ΣΕΒ, δηλαδή την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων».

«Το ΚΚΕ» τονίζει, «δεν κάνει παζάρια και υπόγειες συμφωνίες. Δε λέει άλλα το Σάββατο και άλλα την Κυριακή. Δεν υποκρίνεται για να γίνει αρεστό. Για αυτό αποτελεί εγγύηση για τον εργάτη, τον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον νέο. Για αυτό είναι δεδομένο ότι θα είναι η πιο μαχητική αντιπολίτευση και στο νέο δημοτικό συμβούλιο απέναντι στην αντιλαϊκή διοίκηση Σαράντη και σε όλους τους εκφραστές του ευρωμονόδρομου.

Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων - Καματερού να βγάλει συμπεράσματα, και από το γεγονός αυτό, για το ρόλο και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Να πιστέψει στη δύναμη του, να συστρατευτεί με το ΚΚΕ».

902

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να τελειώνει αυτό το αστείο γιατί παρατράβηξε. Πολύ καλά κάνει το ΚΚΕ και διαπαιδαγωγεί τα μέλη του και τους οπαδούς του στο να μην ενισχύουν το λιγότερο κακό, να μη ζητάνε ψίχουλα στη ζωή τους αλλά να τα θέλουν όλα. Αλλά κανένας δεν ανήκει στον άλλον, κανένας δεν είναι κανενός. Προσωπικά και να μου έλεγε εμένα το ΚΚΕ να ψηφίσω τον συριζαίο, συνειδητά δεν θα τον ψήφιζα. Και θα έγραφα στα παλιά μου τα παπούτσια την "γραμμή" του ΚΚΕ γιατί δε θα τη θεωρούσα σωστή. ΄Εχω την εντύπωση όμως ότι οι συριζαίοι περισσότερο τρομάζουν με την εκδοχή ότι ούτε η τηλεόραση δεν πείθει ψηφοφόρους να τους ψηφίσουν,κι άρα η θεωρία τους του ώριμου φρούτου προς το παρόν δεν εφαρμόζεται. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουν πολύ για να πείσουν τους ψηφοφόρους. Κι ο καιρός είναι τόσο λίγος για να προλάβουν......

Σοφία

Οικοδόμος είπε...

@Σοφία:
Έτσι!

φωτης ζερβος είπε...

Σωστά, έχουμε ε ν α Ε λ λ α τ ω μ α: ξέρουμε να σκεφτόμαστε.

φωτης ζερβος είπε...

Ουπς, ξέχασα να πω κι αυτό. Δεν συμφωνώ ότι ΣΥΡΙΖΑ είναι σοσιαλδημοκρατία, γιατί αυτή παραδοσιακά πατάει σε πλατιά, οργανωμένα τμήματα της εργατιάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευρω-ιμπεριαλιστικο κόμμα.

admin είπε...

ΦΑΤΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ? ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΤΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ?

ΥΓ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΕΟΣ, ΠΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

Οικοδόμος είπε...

@ Konstantinos:
Άκου χουλιγκάνι, χρειάζονται «κάκαλα» για να πας στο ΚΚΕ. Γιατί ούτε εξουσία σου τάζει, ούτε υπουργικές πολυθρόνες. Αυτά που σου υπόσχεται είναι δρόμος, αγώνας και προσωπικές θυσίες. Να προσφέρεις και όχι να μασαμπουκώσεις… Άγνωστες λέξεις αυτές για σένα (η τελευταία, ίσως όχι), σου έβαλα και τόσα να σκεφτείς...

ΥΓ. Συνέχισε να στριφογυρίζεις στο κλαδί σου.