Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑίοι Φαρισαίοι, ψεύτες και υποκριτές !!!


Τελικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύεται βασιλικότερη του βασιλέως. Όχι μόνο συνεχίζει να ακολουθεί κατά γράμμα τους προκατόχους, της προηγούμενης κυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο τηρεί στο ακέραιο τις μνημονιακές δεσμεύσεις και υλοποιεί την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά την ίδια ώρα εμπαίζει τα λαϊκά στρώματα μοιράζοντας … υποσχέσεις και ψίχουλα.
Καθημερινά χαμηλώνει τον πήχη των απαιτήσεων. Καθημερινά δίνει γη και ύδωρ στις τράπεζες και κεφαλαιοκράτες. Δίνει εξετάσεις σε Τρόικα ( θεσμούς) και κάθε είδους κεφαλαιοκρατικούς οργανισμούς ότι θα πληρώνει κανονικά τις δόσεις του χρέους, κόβοντας συντάξεις μισθούς… και αρπάζοντας ακόμα και αποθεματικά των ταμείων, Δήμων, Περιφερειών, Νοσοκομείων, Πανεπιστημίων… τα πάντα.!!!                                              Η υποκρισία μάλιστα δεν έχει όρια, διότι για παράδειγμα την ίδια ώρα που δίνονται απλόχερα 500.000.000  Δολάρια στην Αμερικάνικη εταιρία Λόνκχηντ, για βελτίωση 5 παμπάλαιων πολεμικών αεροπλάνων, δεν καταργούν ούτε το 1 ΕΥΡΩ συμμετοχή ανά συνταγή από τους ασφαλισμένους!!!                                                                                                            Εκεί μάλιστα που η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ απογειώνεται είναι όταν καμώνονται ότι νοιάζονται για τους ανήμπορους, ανασφάλιστους… και ως καλοί Σαμαρίτες δημιουργούν κοινωνικά ιατρεία, φαρμακεία, παντοπωλεία. Η συγκεκριμένη ταχτική θυμίζει το… «Να σε κάψω Γιάννη μ΄ να αλείψω λάδι !!! » Σήμερα είναι κυβέρνηση όχι αντιπολίτευση. Ας μη κάνουν ότι δε καταλαβαίνουν! Να δώσουν χρήματα για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους, δίχως όρους και προϋποθέσεις. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού, για να γίνεται αποδεκτή, δίχως αντιδράσεις η αντιλαϊκή πολιτική, να ψαρεύουν …ψηφοφόρους και πιθανά …για μια θέση στον …επουράνιο Παράδεισο!!!
Φυσικά επειδή υλοποίηση αντιλαϊκής πολιτικής δίχως κατασταλτικά μέτρα και αντιδημοκρατικές ενέργειες …δεν γίνεται, ήδη σε διάστημα μόλις ενός μηνός η συγκυβέρνηση προχώρησε σε 2 Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου. Αλήθεια!!! Τι έχουν να πουν οι Συριζαίοι;;; Κι αυτή η ενέργεια είναι …πατριωτική όπως  η πληρωμή του ΈΝΦΙΑ και πολλά άλλα; Τι έλεγαν όσο ήταν αντιπολίτευση;
Για δες τε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ  μόλις πριν λίγους μήνες που ήταν αντιπολίτευση και τα συμπεράσματα… δικά σας.

Βασίλης Ζιώβας
Περιφερειακός σύμβουλος, «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ηπείρου                                                     
Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην πάμε μακριά. Ο Μπόμπολας χρωστούσε 4 εκ. στην εφορία. Πλήρωσε τα 1,8 εκ. και τα άλλα παραγράφηκαν. Εσύ συριζαίε ψηφοφόρε τρέχα να πληρώσεις ως το τελευταίο σεντ αυτά που χρωστάς στην εφορία και να πληρώσεις και τα άδικα χαράτσια. Γιατί αν δεν το κατάλαβες εσύ είσαι η μύγα που θα βγάλει ξύγκι απ' αυτήν ο Βαρουφάκης σου.

Υγ. Πώς παρουσίασαν τα κανάλια την φορολογική ευκολία του Μπόμπολα για να ειναι πιο εύπεπτη απ' τους αφελείς; Είπαν την είδηση κι αμέσως καπάκι μας είπαν ότι τώρα στα ταμεία του κράτους υπάρχουν 1,8 εκ. Να χρωστάμε δηλαδή και χάρη στον κ. Μπόμπολα που μας γέμισε τα ταμεία.

Σοφία