Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση του «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», μαζί με τις ευχές του στους φίλους και τις φίλες συναγωνιστές και συναγωνίστριες, συντρόφους και συντρόφισσες που, σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, στήριξαν την πορεία του «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε ένα σημαντικό αριθμό φίλων συμπαραστατών που, με κάθε τρόπο, έδειξαν στην περίοδο του φετινού ΠΑΣΧΑ, την αλληλεγγύη τους στο Ιδρυμα με προσφορές χρηματικών ενισχύσεων, τροφίμων και άλλων ειδών βοήθειας.

Καλούμε και πάλι, τις εκατοντάδες και χιλιάδες φίλους του «ΣΠΙΤΙΟΥ» να πάρουν μέρος στη διαδικασία αλληλεγγύης - με κάθε μορφή - στο Ιδρυμα με βάση τις δυνατότητές τους, μικρές ή μεγαλύτερες.

Η λειτουργία του Ιδρύματος του «Σ.τ.Α.» σε ένα υψηλό επίπεδο κοινωνικής προσφοράς είναι δεδομένο ότι αφορά και στηρίζεται σε κάθε άνθρωπο με κοινωνικά ενδιαφέροντα. Και είναι πολύτιμο το ενδιαφέρον αυτό να εκδηλώνεται, περιοδικά, και στην κατεύθυνση ενίσχυσης του Ιδρύματος Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» με όποιον τρόπο είναι δυνατό.

Με τη βάσιμη αυτή προσδοκία, το ΔΣ του «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» απευθύνει σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές αυτήν την έκκληση, αναμένοντας, σχετικά, την ανταπόκρισή τους.

Το ΔΣ του «ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»

Σημείωση (για όποια οικονομική ενίσχυση):
Λογ/σμός Εθνικής Τράπεζας: 040768014 - 73 και
Λογ/μός Τράπεζας Πειραιώς: 5023-048023 -175

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: