Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Σειρά εκδηλώσεων, στα παραρτήματα και σε χώρους δουλειάς, για την προετοιμασία της απεργίας της Πρωτομαγιάς


Σε μια σειρά δραστηριότητες προχωρά το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στα παραρτήματά του, για να προετοιμάσει τον ταξικό εορτασμό και την απεργία της Πρωτομαγιάς.
Πιο συγκεκριμένα:
  • Στάσεις εργασίας
Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί μετά από απόφαση του ΔΣ του Συνδικάτου και στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», στο χώρο του πρώην Ιπποδρόμου, στις 30 Απρίλη, τις ώρες 7-9 π.μ.
Σε στάση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν το ΔΣ του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Εργαζομένων στην κατασκευή του Αττικού Μετρό και η Δ/νση του Συνδικάτου Οικοδόμων, για τις 30 Απρίλη, τις ώρες 10 π.μ.-12 μ., προκειμένου να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά στο χώρο της κατασκευής της γραμμής Χαϊδάρι-Πειραιά.
  • Παράρτημα  Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγ. Βαρβάρας
Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά πραγματοποιούν τα παιδιά του λαϊκού φροντιστηρίου που έχει στήσει το Παράρτημα και η Λαϊκή Επιτροπή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απρίλη, στο χώρο του Παραρτήματος και περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες-σταθμούς της 1ης Μάη, όπως ο Μάης του '36, του '44, καθώς και μουσική και εργατικά τραγούδια.
Το Παράρτημα και η Λαϊκή Επιτροπή, ενόψει της 1ης Μάη, προχωράνε σε συγκέντρωση στις 28 Απρίλη στην Πλ. Εσταυρωμένου και πικετοφορία στους δρόμους της περιοχής.
  • Παράρτημα Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου
Καλεί τους συναδέλφους στην εκδήλωση που πραγματοποιεί μαζί με τη Λαϊκή Επιτροπή Βύρωνα, στις 28 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην ταπητουργείου, αφιερωμένη στην Εργατική Πρωτομαγιά.
  • Παράρτημα Βορείων και Βορειοανατολικών Περιοχών
Στις 28 Απρίλη, ημέρα Τρίτη, πραγματοποιούν πρωτομαγιάτικη εκδήλωση, με ομιλία και προβολή ταινίας, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, στο παλιό Δημαρχείο.
  • Παράρτημα Νοτιοανατολικών Περιοχών
Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά θα κάνει το Παράρτημα την Τετάρτη 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης.
  • Παράρτημα Μενιδίου - Φυλής
Εκδήλωση την Πέμπτη 30 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία στο Μενίδι, πραγματοποιεί με τη Λαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας.
  • Παράρτημα Ν. Ιωνίας - Ν. Ηρακλείου - Ν. Φιλαδέλφειας
Συγκέντρωση, στην πλατεία Σημιριώτη, στη Ν. Ιωνία, στις 30 Απρίλη, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30 μ.μ., πραγματοποιεί το Παράρτημά μας με τη Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής και στη συνέχεια πικετοφορία, ενόψει της Πρωτομαγιάς στους δρόμους της συνοικίας.
  • Παράρτημα Περιστερίου
Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά πραγματοποιεί στις 28 Απρίλη, ημέρα Τρίτη και ώρα 6.30 μ.μ. το Παράρτημα στο Περιστέρι, στο χώρο του πεζόδρομου, με ομιλία και τραγούδια.
  • Παράρτημα Κέντρου
Καλεί τους συναδέλφους στην εκδήλωση που πραγματοποιεί μαζί με το Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου, την Τετάρτη 29 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1).

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: