Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Κουτός ή βαλτός;


Παρακολούθησα στο Youtube την εκπομπή «Ευθέως» του Κ. Μπογδάνου που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό ΣΚΑЇ. Ήταν η πρώτη  εκπομπή του δημοσιογράφου και είχε καλεσμένο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Αφορμή για να τη δω στάθηκε αυτό το κείμενο που αναδημοσιεύουμε πιο κάτω. Σε κάποιο σημείο του κειμένου ο  συντάκτης του διατυπώνει ένα ερώτημα, για το αν η εκπομπή ήταν «στημένη» ή ο δημοσιογράφος «απλώς βλάκας».
Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα. Αναρωτιέμαι όμως, ένας δημοσιογράφος όπως ο συγκεκριμένος, με τόση προβολή μέσα από ένα τηλεοπτικό κανάλι πρώτης γραμμής, είναι δυνατόν να είναι τόοοσο κουτός;… (Οικοδόμος)

Το άρθρο:

"Την ώρα που σούφρωνε τα χείλη του (κραγιόν είχε βάλει ή liposan;) ο Μπογδάνος

Του Νίκου Μποζιονέλου από  Το Κουτί της Πανδώρας

Τον Κωνσταντίνο (κατά το «Ιωάννη», τον Μελισσανίδη ντε…) Μπογδάνο τον πρωτάκουσα ένα πρωινό στην Πόπη Τσαπανίδου, όταν μιλούσε για το ξύλο που είχε φάει από αγνώστους το προηγούμενο βράδυ. Τα τραύματά του πέρασαν ομολογουμένως γρήγορα. Όχι τόσο τα σωματικά, που τα είδαμε μόνο μια φορά όσο τα ψυχικά. Κακά τα ψέματα, αν σε έχουν ξυλοφορτώσει, δεν καλείς μετά από δύο μήνες τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, στην πρεμιέρα της νέας σου εκπομπής.

Σωστά; Σωστά…

Τότε, μετά το ξυλοφόρτωμα, είχε βγει τηλεφωνικά στην Τσαπανίδου και μιλούσε, για τον εαυτό του, σαν… Μελισσανίδης: «Ο Μπογδάνος δεν θα σκύψει το κεφάλι μετά από αυτό», «ο Μπογδάνος δεν φιμώνεται» και άλλα συναφή και, κυρίως, γελοία. Όπως γελοία ήταν όλη η εκπομπή «Ευθέως» την Τετάρτη. Δεν θα την έβλεπα αλλά άντεξα ως τις 00:50 οπότε ξεκίνησαν στο STAR οι αγαπημένες μου «Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις».

Αδιάβαστος, γλοιώδης (για τον εαυτό του και το κανάλι) όσο κανείς άλλος, ανιστόρητος και ανερμάτιστος προσπαθούσε να στριμώξει (;) τον Μιχαλολιάκο και το μόνο που κατάφερνε ήταν να τα… ακούει. Μιλάμε για τρελό σόου, αν δεν είδατε την εκπομπή και είστε σε κακό mood, αναζητήστε την!

Την ώρα που σούφρωνε τα χείλη του (κραγιόν είχε βάλει ή liposan;) όταν ο Μιχαλολιάκος τον έκραζε, αναρωτιόμουν αν πραγματικά ήταν στημένος. Αν πήρε μια εκπομπή μόνο και μόνο για να δώσει βήμα στους φασίστες και να κάνει μάγκα τον επικεφαλής τους.

Εντέλει, κατάλαβα πως δεν ήταν στημένος. Απλώς βλάκας. Ήθελε την επόμενη ημέρα άπαντες να ασχολούνται μαζί του. Το κατάφερε αλλά ανάθεμά και αν έχει την τόλμη να ξαναβγεί στο γυαλί.

Την ώρα που σούφρωνε τα βαμμένα, ούτως ή άλλως, χείλη του ο Μπογδάνος, άκουσε το κοντρόλ και απαντούσε, εξ ονόματος του ΣΚΑΪ, με 5λεπτη καθυστέρηση όταν ήδη η κουβέντα με τις φωνές είχε αλλάξει θέμα!

Κάπως έτσι, το κόμμα που η πλειονότητα καταδικάζει κέρδισε κι άλλους πόντους. Από έναν αντιπαθητικό, ανεπαρκή, ανενημέρωτο και ανόητο Μπογδάνο.

Δεν είναι ο πρώτος που προκάλεσε όλο τον ντουνιά να… γελάσει μαζί του και τον λυπάμαι, επειδή ξεφτιλίστηκε. Όπως κάποτε είχε ξεφτιλιστεί στον ΑΝΤ1 ο νυν υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος καλώντας τη μια τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, την άλλη τον Νίκο Αλέφαντο.

Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα ο Μπογδάνος κάτσει στην καρέκλα του υπουργείου Αμύνης. Σε τέτοιο μπουρδελοκράτος, όλα να τα παραμένεις…"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι κοινο εχουν ο σκαι ο μπογδανος ο οικοδομος και η παπαρηγα κα ειναι ολοι εναντιον της ΧΑ.καποτε μαθαιναμε με τα μονοπολια εναντια στο λαο η με το λαο εναντια στα μονοπολια.τελικα η ΧΑ ειναι εναντια στην πλουτοκρατια *τωρα δεν εχουμε μονοπολια*η ηπαπαρηγα ο σκαι και ο μπογδανος ειναι εναντια στην πλουτοκρατια.αναμασοντας την ιστορια δεν γινετε πολιτικη αναλυση.το ποσοσυο των ψηφοφορων της ΧΑ προτου 4 χρονια ηταν δημοκρατες και τωρα εγιναν φασιστες.