Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (VIDEO)


«Στον αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA παρενέβη τηλεφωνικά ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης και φρόντισε να βάλει στη θέση τους όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής για την επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και την προπαγάνδα τους που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015).

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι μεταξύ των 200 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.
Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε πως «το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν εμείς, οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας ή όχι».
«Αλλιώς θα έχουμε χούντα», πρόσθεσε.

 Η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του ενόχλησε σφόδρα την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Μαρία Σαράφογλου, η οποία και αντέδρασε έντονα.
«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», συνέχισε ο ηθοποιός.
«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», του αντέτεινε η παρουσιάστρια, με τον ηθοποιό να μην κάνει πίσω και να λέει αλήθειες, που όλοι μας θέλουμε εδώ και ημέρες να φωνάξουμε και δεν μπορούμε:
«Έχετε την αίσθηση ότι δίνετε ισότιμο χρόνο σε όλους; Δίνετε το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».


«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», του απάντησε η Σαράφογλου, με τον κ. Γρηγοριάδη να συνεχίζει: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».
Η συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι που η παρουσιάστρια βρήκε την «αφορμή» που έψαχνε, «θίχτηκε» και έκλεισε το τηλέφωνο «δημοκρατικά» στον ηθοποιό, συνεχίζοντας, με όλο το επιτελείο του σταθμού, να σκορπά τρόμο και πανικό στους Έλληνες πολίτες.

Newsbomb.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση με το δημοψήφισμα θέλει να εκβιάσει το λαό
Να "ακυρώσουμε" αυτό το δίλημμα, ψηφίζοντας στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΔΣΕ

Unknown είπε...

Συριζοφερνουμε οικοδομές; μήπως στηρίζει και το οχι του Τσίπρα για το οποίο όλα τα φασιστερα τύπου Γρηγοριάδη προπαγανδιζουν;

ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ είπε...

Από περιέργεια διάβασα κάμποσα απ' αυτά τα 200 ονόματα και διαπίστωσα ότι ο όρος "πολιτισμός" επεκτείνεται σε καθηγητές, επιχειρηματίες, γιατρούς...

Απ' όσους πάντως καλλιτέχνες γνωρίζω απ' την εποχή που ακόμη ζούσε η παμπάλαιη τηλεόρασή μου, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για άτομα που δεν ξέρουν ή έχουν προ πολλού ξεχάσει πώς γράφεται η λέξη φτώχεια...
Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω ονόματα.
Κι αυτός λοιπόν που δεν ξέρει πώς γράφεται και πώς προφέρεται η φτώχεια, έχει μπόλικο "λίπος" και αντέχει μνημόνια στην πλάτη.
Τώρα αν στις τελευταίες εκλογές ως αντιμνημονιακός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθούν τα μνημόνια, ε και τι έγινε...
Τώρα γουστάρει και το αλλάζει. Γίνεται μνημονιακός και στηρίζει την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για να επιβληθεί νέο μνημόνιο.
Λεφτά έχει, ό,τι θέλει κάνει...
Όσο για το καβγαδάκι στο video που μας παρουσιάζεις οικοδόμε, κυριολεκτικά ακούγεται σαν τουφεκιά στον αέρα..., μα κυρίως σαν επικοινωνιακό κόλπο υπέρ τής πρότασης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το δημοψήφισμα.
Τι διάολο, γι' αμερικανάκια μάς περνάνε πια;;;


Οικοδόμος είπε...

@ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ:
Η ανάρτηση είναι αναδημοσίευση (εξ ου και ο σύνδεσμος). Το περιστατικό στο βίντεο δεν παρουσιάζεται ως επαναστατική πράξη (δεν γνωρίζω τίποτα άλλωστε για τον ηθοποιό), αλλά ως κάτι ασυνήθιστο κόντρα στην «μασίφ» άθλια πανστρατιά προπαγάνδας και τρομοκράτησης όλων σχεδόν των τηλεοπτικών καναλιών, που εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει (σε τέτοια ομοιομορφία και ένταση) άλλη φορά στο παρελθόν. Δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο αυτή η λαίλαπα επειδή σήμερα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο στόχαστρό τους και εγώ βρίσκομαι ιδεολογικά-πολιτικά απέναντι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα δικά μου όπλα και οι μορφές πάλης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και όσα πρεσβεύει δεν έχουν καμιά σχέση με τα δικά τους.
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Πάει κι ο οικοδόμος... Ένας ένας στον Σύριζα γραμμή...
civ

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Προσυπογράφω to σκεπτικό και την ουσία στο σχόλιό σου Οικοδόμε.
Καλή δύναμη-ψυχή βαθιά!
Αντίσταση-Αγώνας.

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα θα είναι, ότι από τη στιγμή που οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θεωρούν το δημοψήφισμα ως αναγνωριστικό ερώτημα για το αν θέλει ο ελλ.λαός το ευρώ ή όχι, να πλειοψηφήσει το ''όχι''.Μπροστά σε μια τέτοια πρωτοφανή δημόσια καταγραφή εναντίωσης στο ευρώ (όπως οι ίδιοι οι επιτελάρχες της ε.ε το θέτουν), το τρομοκρατικό ερώτημα που τίθεται σε έναν ταλαιπωρημένο λαό, θα γυρίσει ''μπούμερανγκ'' στην ε.ε...Τί θα το κάνουν τότε το ''όχι''; (καθόλου τυχαία , ο έμπειρος Σόιμπλε έσπευσε να ξακαθαρίσει ότι επικράτηση του ''όχι'' δεν σημαίνει έξοδος από το ευρω).

α.π.δ.ε.ψ.

Unknown είπε...

Αν μέσα στον καταιγισμό των εξελίξεων, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι αυτή η άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ αφορά και μας τότε συγνώμη σύντροφοι αλλά χάσαμε.
Προσπαθώντας να θυμηθώ κάτι ανάλογο σταματάω στην είσοδο στην ΟΝΕ.
Όσο για το σχόλιο του civ τι να πω. Βάθος απύθμενο το μυαλό του ανθρώπου.
Καλή συνέχεια σύντροφοι...

Γιωργος είπε...

Ο ανθρωπος δουλευει σαν ηθοποιος στο Μεγκα και βγηκε και τους εφτυσε στη μουρη παλι στο Μεγκα.

Δεν ξερω που ανηκει, αλλα δεν μπορεις να μην διακρινεις το θαρρος του. Δεν νομιζω οτι χωρανε μικροτητες εδω και μικροπολιτικης.

Ανώνυμος είπε...

Eαν ο άνθρωπος τα είπε στο ΜΕΓΚΑ γιατί έτσι του έλεγε η καρδιά του πολύ καλά έκανε και τα είπε και μπράβο του.
Αν όμως τα είπε γιατί βλέπει ότι για ανθρώπους που γίνονται αναγνωρίσιμοι στο γυαλί, έχει ψωμί η πολιτική, τότε είναι μια απ' τα ίδια μ' αυτούς που κατηγορεί. Ο καιρός θα δείξει.

Σοφία