Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ας κάνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο



Την τελευταία πενταετία έχουμε δει ένα σωρό κρίσιμες συνεδριάσεις στη Βουλή. Συνεδριάσεις που έκριναν την πορεία αυτού του τόπου, με αποφάσεις για μέτρα δυσβάσταχτα που έφεραν την Ελληνική κοινωνία στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Παρόλα αυτά κάθε φορά που άνοιγες την τηλεόραση για να δεις τι συμβαίνει στη Βουλή, έβλεπες ανθρώπους που δεν έδειχναν να έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας και της επίδρασης που θα είχαν οι αποφάσεις τους σε εκατομμύρια ζωές.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και στο πρόσωπο και τις αντιδράσεις του το βράδυ της Τετάρτης αποτυπώθηκαν τα συναισθήματα ενός ολόκληρου όλου.

«Τον έχουμε πιεί άσχημα» είναι ίσως η μόνη ατάκα που μπορεί να συνοδεύσεις τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
upl55a6ba821dd62
upl55a6baa004aa9
upl55a6bab63a6e5
upl55a6bad875b99
i-agwnia-tou-tsakalwtou-mesa-apo-6-fwtografies.w_l

Πηγή: rockisdead.gr

Πιστεύουμε ότι στις δύσκολες στιγμές το χιούμορ είναι αναγκαίο και μας βοηθά να σταθούμε όρθιοι. Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ. Εκλάβαμε την ανάρτηση ως χιουμοριστική και ως τέτοια την αναδημοσιεύουμε. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε κάτι διαφορετικό… (Οικ.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι είναι χιουμοριστικό το άρθρο. Αν δούμε ένα άλλο κείμενο του ίδιου σάιτ; ΄Οπως αυτό ας πούμε;
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_925.html
Κι η φωτογραφία του καταπονημένου Αλέξη που έχει στην αρχή τα λέει όλα. Κρίμα μόνο που δε φαίνεται ο έρπης που έβγαλε ο Αλέξης απ' το άγχος και την στενοχώρια του στα χείλη.
Τώρα αν εγώ δείξω μια άλλη φωτογραφία απ' τη Βουλή όταν δίνονταν η άδεια στον πρωθυπουργό να πάει να φέρει ένα καινούριο μνημόνιο, λέτε να καθησυχάσω τον αρθρογράφο που δείχνει ειλικρινά να φοβάται για την ψυχική υγεία του πρωθυπουργού μας;
http://www.iefimerida.gr/news/216607/i-heirapsia-toy-meimaraki-me-ton-tsipra-kai-ta-platia-hamogela-eikones

Αλλά όπως και να είναι εγώ δεν έχω καμιά διάθεση για αγκαλίτσα στον Τσακαλώτο ή σε όποιον άλλο με φόρτωσε με το μνημόνιο. Και με βία και δακρυγόνα εκείνη την ημέρα. Εκτός αν εννοούμε την αγκαλιά του βόα.