Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η πεμπτουσία του Homo Pasokus


Οποιος ακόμη δεν έχει καταλάβει τι παίζεται ας διαβάσει τι περίπου είπε ο σοσιαλφασίστας-προβοκάτορας (συγχωράτε με - δεν μπορώ να τον πω αλλιώς) στο καθυστερημένο έξι ώρες (δυστοκία....) σημερινό "διάγγελμά" του.
Είναι η πεμπτουσία του Homo Pasokus, όπως διαμορφώθηκε στην μεταπολεμική Ελλάδα, και σήμερα εκφράζεται με την πιο αυθεντική μορφή του, κάτι σαν το κύκνειο άσμα του.
"...είναι ντροπή που η Ευρώπη έκλεισε τις τράπεζες για να εκβιάσει την Ελλάδα."!!!
Ο Homo Pasokus ήθελε να εκβιάζει τα μεγάλα αφεντικά με τα λεφτά των μεγάλων αφεντικών!!!
Αφού 5 μήνες ξετίναξε ό,τι ρευστότητα υπήρχε στην Ελλάδα πληρώνοντας τα "χρέη" προς τα μεγάλα αφεντικά, τώρα παραπονιέται, γιατί τα μεγάλα αφεντικά δε συνεχίζουν να του στέλνουν χαρτούρα με το αεροπλάνο, για να πουλάει την τζάμπαμαγκιά του!!
Κι ενώ, ούτε κατά διάνοια δεν του περνάει από το μυαλό, έστω φραστικά, να αμφισβητήσει την κυριότητα των μεγάλων αφεντικών στα λεφτά τους.
Homo Pasokus.
Με αυτό το είδος, το Κόμμα ξέκοψε οριστικά το 1989!!! (Ακούτε Ανταρσυάνοι; Από το 1989!)
Κι έρχονται τώρα, πίσω-πίσω κάποιοι φίλοι, διαγράφοντας ό,τι δρόμους έχουμε ανοίξει από τότε, πάνω από 35 χρόνια σκληρής πάλης με αυτή τη λέπρα, να μας προτείνουν να ξαναβουτηχτούμε στον Βόθρο. Ξεχνώντας, πως αν υπάρχει σήμερα κ.κ. υπάρχει χάρη σε αυτή την σκληρή πάλη.
.................
Κατά τα άλλα, είναι πια σαφές, πως παλεύει για την πολιτική του επιβίωση, μάλλον καμμένος από τους αμερικανούς, όπως μας είπε και χτες το βράδυ ο Ομπάμας. Η κα Μέρκελ τα κανόνισε, ότι θα κάνει αυτή κουμάντο στα του οίκου της. Δεν υπάρχει περίπτωση Κυβέρνησης, που επέζησε χρεοκοπίας. Θα του τρίψουν τη μούρη στο χώμα, είναι θέμα κυριαρχίας. Αξιο τέλος ενός προδότη προβοκάτορα, ενός Πλυτζανόπουλου. Το είχα πεί από την αρχή, ότι δεν είναι δυνατόν, ένα εκλογικό σώμα, που κατά 95% ψήφισε "Ευρώπη" πριν 5 μήνες, να κάνει ..."αντίσταση" στην "Ευρώπη" και να πουλάει "τσαμπουκά" με κάλπικα "όχι"-ναζάκια υποταγής! Και μάλιστα χωρίς καμιά αγωνιστική και ιδεολογική προετοιμασία.
Αυτές τις ώρες αγωνίζομαι να μεταπίσω γνωστούς, και συριζάνους, να μην το ρίξουν "Ναι"!
Πολύ φοβάμαι πως το "ναί" στους γερμανοτσολιάδες θα φτάσει στο 65%.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης προβοκάτσιας, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!
Αυτός δεν ήταν πάντα ο ρόλος των σοσιαλφασιστών;

1 Ιουλίου 2015 - 7:28 μ.μ.
Ανώνυμος 
 Σεχτάρ ο Τρομερός είπε...
Και για να μην παρεξηγηθώ, την τζαμπαμαγκιά και τους ψευτοτσαμπουκάδες τους πούλαγε για εσωτερική κατανάλωση - ήξερε οτι δεν ξεγέλαγε τους "έξω" με αυτά. Στους έξω πούλαγε εκδούλευση καθυπόταξης του Λαού με την πασόκικη συνταγή. Αλλά είναι πια ντεμοντέ.
1 Ιουλίου 2015 - 8:17 μ.μ.

Σεχτάρ ο Τρομερός είπε...
(...)
Οπως στήσανε την κατάσταση οι Αστοί (+ Προβοκάτορες + Φασίστες + αντικομμουνιστές κάθε κοπής), το διπλό όχι είναι η μόνη δυνατότητα ενός πραγματικού "ΟΧΙ" στην πιο σκληρή επίθεσή τους ενάντια στον Λαό.
Δεν τηράμε μόνο το τυράκι, βλέπουμε και την φάκα από πίσω.
Το διπλό "ΟΧΙ" είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ το μεγάλο "ΟΧΙ" του ελληνικού Λαού ενάντια στις δύο μαφίες, που κατασπάραξαν μεταπολεμικά την ελληνική κοινωνία:
1. Τους κλασσικούς αντιδραστικούς, και μάλιστα "δημοκρατικά" φμειασιδωμένους.
2. Τους μετανοημένους κιοτήδες της ταξικής και της αντιϊμπεριαλιστικής πάλης, και μάλιστα στην πιο εμετική τους έκδοση: Γαρνιρισμένους και με μπόλικο Φασισμό.

Σχόλια του Σεχτάρ στην ανάρτηση του Σφυροδρέπανου ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ ένα "΄Οχι" δε σήμαινε τόσα πολλά αλλά ταυτοχρονα και τόσα λιγα.