Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Χρ. Κατσώτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε συνειδητά το λαϊκό πόθο για κατάργηση των μνημονίων (VIDEO)


Τον ΣΥΡΙΖΑ, που εκμεταλλεύτηκε συνειδητά το λαϊκό πόθο για κατάργηση των δύο μνημονίων που είχαν ψηφίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και ζητούσε την κάλυψη των απωλειών, κατήγγειλε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2015.

Όπως πρόσθεσε, ο ΣΥΡΙΖΑ εμπορεύτηκε τα οράματα και τα όνειρα αριστερών και ριζοσπαστικών δυνάμεων για μία αριστερή φιλολαϊκή κυβέρνηση και σήμερα έφερε ένα νέο μνημόνιο, που προσθέτει νέα σκληρά μέτρα, πάνω σε αυτά που ήδη ισχύουν. 
Υπογράμμισε ότι η συμφωνία που επετεύχθη ωφελεί το κεφάλαιο για να ανακάμψει σε ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι θα είναι πολύ φθηνή δύναμη, θα έχουν μειωμένες συντάξεις και μισθούς, το εργασιακό περιβάλλον θα είναι ζούγκλα και η ληστεία μέσα από τους φόρους θα είναι μεγάλη. Η ΕΕ των πολυεθνικών δεν αλλάζει, παραμένει δικτατορία των μονοπωλίων και είναι εναντίον του ελληνικού λαού και όλων των λαών επεσήμανε και κάλεσε εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ την Τετάρτη σε όλη τη χώρα.

902

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nαι, αλλά κι ο ελληνικός λαός στο σύνολό του αρέσκεται πολύ να τον κοροϊδεύουν και να του λένε ψέματα. Του έχει γίνει δεύτερη φύση. Πρέπει να το στηλιτεύουμε κι αυτό γιατί τελικά περισσότερο το πληρώνουν αυτοί που σκέφτονται και δεν πέφτουν σε λούμπα. Οι υπόλοιποι απ' το λαό που είναι χάπατα ό,τι και να γίνεται δεν το παιρνουν χαμπάρι. Είναι ευτυχισμένοι στον κόσμο τους. Αντιδρούν όπως αυτός ο κακομοιρης στο ανέκδοτο με το Χότζα που του πήρε το μουλαρι απ' το τίγκα γεμάτο δωμάτιό του. Κι αυτός πίστεψε ότι ανακουφίστηκε. ΄Εχουμε την αυταπάτη ότι δεν θα ξαναπέσουν οι περισσότεροι ΄Ελληνες στην πεπονόφλουδα του "καινούριου και καθαρού Σύριζα"; ΄Ο,τι και να τους λέει το ΚΚΕ; Τελικά γιατί έχω την εντύπωση ότι το ΚΚΕ είναι σαν τη μυθική πριγκίπισσα της Τροίας την Κασσάνδρα; Που παρ' όλο που τους προφήτευε πάντα την αλήθεια, την είχαν καταραστεί οι Θεοί να μην την πιστεύει κανείς;