Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ ― Καταγγελία της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Πρέβεζας τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που από το πρωί παρευρίσκονταν στα εκλογικά κέντρα της πόλης αλλά και της περιφέρειας γενικότερα, και επιδόθηκαν σε τρομοκρατία, συκοφάντηση και λασπολογία σε βάρος στελεχών και μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Πιο συγκεκριμένα, έφτασαν στο σημείο, στα εκλογικά τμήματα του 2ου  και του 3ου Δημοτικών Σχολείων Πρέβεζας μέσω δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών» να καλούν την αστυνομία σε βάρος στελεχών του Κόμματος, απειλώντας με προσαγωγές και συλλήψεις. Αντίστοιχες απειλές και συκοφαντίες δέχθηκαν μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ και στα εκλογικά τμήματα του Γυμνασίου Φιλιππιάδας.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Μετά την συνεργασία με την Χρυσή Αυγή, όπου καλούσαν το λαό να πει ΝΑΙ στο ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ΝΑΙ στα μνημόνια διαρκείας, έφτασε σε σημείο να πραγματοποιεί δημοψήφισμα με αστυνομία και τρομοκρατία.

Αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες εποχές. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ. Αποδεικνύουν τι φοβούνται, ποιος τους ενοχλεί!!!

Προειδοποιούμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο λαός να γυρίσει την πλάτη τόσο στους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΧΑ όσο και στους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ και να τους ακυρώσει τα σχέδια που του ακυρώνουν την ζωή του.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να παλέψουν στην πράξη:

Το ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ - ΔΝΤ – ΕΚΤ -  Το ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης
Και Αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον Λαό στην Εξουσία».

Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικό δεν είναι; Με τα μέτρα που ετοιμαζεται να φέρει -ελέω ΣΕΒ και λοιπών πλουτοκρατικών δυνάμεων- θα χρειαστεί τα μαντρόσκυλα για να κρατήσουν το λαό σε καταστολή. Ενώ οι κομουνιστές να γεμίσουν τις φυλακές για να μην υπάρχουν πολλοί θύλακες αντιστάσεως.
Μπορεί να φαίνεται σαν έργο επιστημονικής φαντασίας -το δεύτερο σκέλος κυρίως- αλλά ποτέ δεν ξέρεις μ' αυτούς. Είναι κι αυτός ο "εσωτερικός εχθρός" που τον αναφέρει συνέχεια μια ψυχή. ΄Ιδια ο Παπαδόπουλος ο μακαρίτης.
Περιμένουν μεγάλες αντιδράσεις απ' το λαό και παίρνουν τα μέτρα τους.
΄Αποψή μου.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Μία επισήμανση, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Είναι ή οφείλει να είναι γνωστό σε όλους - επειδή πρόκειται για πάγια ρύθμιση - ότι απαγορεύεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ κάθε προεκλογική - κομματική - πολιτική δραστηριότητα, όχι μόνον ανήμερα, αλλά και την προηγούμενη ημέρα της ψηφοφορίας, πολύ περισσότερο δίπλα στα εκλογικά τμήματα. Πράγμα που σημαίνει ότι, αν όχι άλλοι, πάντως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα ήταν υποχρεωμένοι να καλέσουν τη "δημόσια αρχή" να παρέμβει για να απομακρύνει όσους επιδίδονταν σε τέτοια δραστηριότητα, ακόμη και να παραπέμψουν στο αυτόφωρο εκείνους που δεν θα συμμορφώνονταν. Είναι προφανής, επομένως, ο κίνδυνος που, χωρίς σημαντικό λόγο, κατά τη γνώμη μου, εκτέθηκαν τα κλιμάκια του ΚΚΕ, ειδικά εάν δεν ενεργούσαν με δική τους πρωτοβουλία. Γιατί, όπως συνέβη σε δύο εκλογικά τμήματα (Ανακρέοντος στου Ζωγράφου, όπου κατοικώ, και Ευφρονίου στη Αθήνα, όπου ψηφίζω), κανείς δεν τους παρενοχλούσε, αφού παρέμεναν στο δρόμο, έξω από τα κτήρια (Πνευματικό Κέντρο στην πρώτη περίπτωση και σχολεία στη δεύτερη) όπου βρίσκονταν τα εκλογικά τμήματα.
Η.Ν.

Ανώνυμος είπε...

1.43 Στο δημοψήφισμα Τσίρκο που διοργάνωσε Ο σύριζα με τους Φασίστες Καμμένο και Μιχαλολιάκο μεσα σε μια Βδομαδα κανοντας Κουρελοχαρτο και αυτο ακομα το Αστικο Συνταγμα ερχεσαι εδω και μας κανεις Μαθημα Αστικης Νομιμοτητας........... Καλες διακοπες και το ΚΚΕ θα το βρισκεται παντα απεναντι σας.................................. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

@8 Ιουλίου 2015 - 1:43 π.μ.
Κι εμείς έξω απ' το Σχολείο ήμασταν αλλά ήρθαν και κάναν φασαρία.