Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κώστας Πελετίδης "έκοψε" την χορηγία της Coca Cola για το καρναβάλι


Έχει προηγηθεί τις τελευταίες μέρες συζήτηση, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα για τις διαφημίσεις και της χορηγίες της  cocacola στην οποία οι εργαζόμενοι κάνουν απεργία εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο. Ο Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, "έκοψε" την εν λόγω εταιρεία από χορηγό τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού.

H απάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης σημειώνει ότι η χορηγία δεν έγινε τελικά αποδεκτή από τον Δήμο.

"Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συζήτησε πολλές χορηγικές προτάσεις από εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η 3 Ε.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση δεν έκανε αποδεκτή την χορηγία της 3 Ε παρά τις οικονομικές της δυσκολίες γιατί επιδιώκει και με αυτή την απόφασή της να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή της στον πολύμηνο Αγώνα των εργαζομένων της 3 Ε ενάντια στις απολύσεις για να ανοίξουν τα εργοστάσια.

Η ανάρτηση του λογοτύπου στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» έγινε από αβλεψία και λάθος και σύντομα θα αποσυρθεί".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι είχαν βγει τα γνωστά παπαγαλάκια τις προηγουμενες μέρες και λέγαν ότι ναι, μεν ο δήμος Πάτρας δεν συνεργάζεται με την κόκα κόλα αλλά συνεργάζεται με θυγατρικές της που βγάζουν τα προϊόντα της φάντα και δε συμμαζεύεται. Και άκουσον άκουσον έβγαλε τάχα την πατρινή λουξ απ' τους χορηγούς. Σήμερα πήραν την απάντησή τους. ΄Ηταν αναρτημένοι σε πινακίδες στην Πάτρα οι χορηγοί του πατρινού καρναβαλιού. Η λουξ ήταν μέσα σε αυτούς ενώ καμιά θυγατρική της κοκα κόλα δεν συμμετείχε.