Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

AVANTI POPOLO… με τον Παυλόπουλο !!!


Τελικά τι έχουν να πουν όλοι εκείνοι  που γκρίνιαζαν ή αμφισβητούσαν ότι… ήρθε η ώρα της Αριστεράς; Ορίστε έφτασε η ώρα της… δικαίωσης ! Η Ελπίδα είναι εδώ με Παυλόπουλο φρουρό. Εμπρός «συντρόφια» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε δρόμους και πλατείες να γιορτάσουμε το χαρμόσυνο γεγονός τραγουδώντας: AVANTI  POPOLO alla riscossa bandiera Rossa, bandiera Rossa!!!  Έτσι για να θυμηθούμε κάτι από τις μέρες του Δεκέμβρη 2008, να τιμήσουμε τον ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ και να φρεσκάρουμε λίγη από την μνήμη μας (όση έχει απομείνει).

Να θυμηθούμε και τον ανεκδιήγητο τότε Παυλόπουλο, χαμογελαστό στις κάμερες, όταν όλη η Αθήνα καιγόταν. ΝΑΙ,ΝΑΙ καλά ακούσατε αριστεροί όλης της χώρας, αυτόν πρότεινε για πρόεδρο της Ελληνικής (αστικής) Δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας.  ΝΑΙ, ΝΑΙ για να φουντώσει η Ευρωπαϊκή Αριστερά, να δούμε άσπρη μέρα βρε αδελφέ μου!!! AVANTI  POPOLO.

Ποιος αλήθεια είναι ο …προτεινόμενος ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;

Είναι αυτός που ούτε καν ξεσταύρωσε τα χέρια του, όταν ο φασίστας Κασιδιάρης χειροδικούσε στον Αντέννα την Κανέλλη, βουλευτίνα του ΚΚΕ.                                                                                                                       
Υπήρξε ένας από τους χειρότερους υπουργούς της Μεταπολίτευσης, η προσωποποίηση του πελατειακού κράτους και του βολέματος των δικών μας παιδιών.

Γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου!

Κεραυνός εν αιθρία η συγκεκριμένη πρόταση; Όχι βέβαια. Έχουν προηγηθεί κι’ αν δεν έχουν προηγηθεί από τον Σύριζα χίλιες δυο κωλοτούμπες, υπαναχωρήσεις, ψεύτικες υποσχέσεις κι ότι άλλο απαιτούσαν τα αφεντικά (Ευρωπαϊκή Ένωση, Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων…) προκειμένου να πάρει το Ο.Κ, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη κερδοφορία του κεφαλαίου.                                                           

Ας θυμηθούμε μερικά, προεκλογικά και μετεκλογικά: «Θα σκίσουμε τα μνημόνια και θα καταργήσουμε τη δανειακή σύμβαση και όλους τους εφαρμοστικούς νόμους!!! Όταν μάλιστα η ΚΝΕ είχε κυκλοφορήσει σχετικό, χιουμοριστικό, βιντεάκι που το αμφισβητούσε, ο ΣΥΡΙΖΑ διατυμπάνιζε ότι όταν γίνει κυβέρνηση θα σκίσει  το μνημόνιο στον …Περισσό!!! Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε.

Οι Συριζαίοι, σ’ όλους τους τόνους δήλωναν ότι με ενοίκους της …Δεξιάς πολυκατοικίας ΔΕΝ πρόκειται να συνεργαστούν ποτέ, ιδιαίτερα με ακροδεξιούς ενοίκους π.χ  Καμμένο!  Κι’ όμως στο άψε-σβήσε, συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.

Ενώ το κυβερνών κόμμα υποσχόταν διάφορα …καθρεφτάκια στους ιθαγενείς ψηφοφόρους,  βγαίνει  ο κ. ΜΒαρουφάκης και δήλωνε ότι τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ  θα περάσουμε από τη ΛΙΤΟΤΗΤΑ στο LITO VIO !!! και καλό θα είναι να ξεφορτωθεί ο …λαουτζίκος τα ΚΑΓΙΕΝ!!! Τότε θα …μεγαλουργήσει!!!

Ο ίδιος ο ΜΠαρουφάκης συμφωνεί με τον πλέον αστό πολιτικό, τον κ, Μάνο ότι ήρθε η ώρα να κοπεί κάθε χρηματοδότηση προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτως ώστε… να γδαρθούν οι δημότες με νέα χαρατσώματα.

Μακρύς ο κατάλογος, πολύ μακρύς και επειδή θα μακραίνει καθημερινά θα επανέλθουμε . Προς το παρών ας βγούμε στις πλατείες να…πανηγυρίσουμε για την πρόταση της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ τραγουδώντας:

AVANTI   POPOLO…  με τον Παυλόπουλο !!!
         
Ζιώβας  Βασίλης

4 σχόλια:

faros είπε...

Πως το λοιπόν, να μην νιώσει κανείς, ... "αριστερή" εθνική υπηρηφάνεια και ... αξιοπρέπεια !!!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Aς τα βλέπουν όσοι έφαγαν το κουτόχορτο της λεγόμενης "αριστερής διακυβέρνησης".
Αλήθεια, η πολυδιαφημισμένη "αριστερή πτέρυγα" του συριζα τι ψήφισε απόψε;

Ανώνυμος είπε...

@Ευρυτάνας ιχνηλάτης
Τον πολυδιαφημισμένο Προκόπη Παυλόπουλο κοινώς Πάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ταυτόσημη λέξη της λέξης "γαργάρα".

Απάντηση: Σύριζα