Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΘΗΝΑΣ - Ημερίδα για την ανεργία και την ανάπτυξη του κλάδου την Κυριακή 18 Νοέμβρη


Ημερίδα με θέμα «Αντιμετώπιση της Ανεργίας και της αναδουλειάς στον κλάδο των Κατασκευών - Η πρότασή μας για την ανάπτυξη του κλάδου», διοργανώνει η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.
Η ημερίδα πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοέμβρη, στην αίθουσα του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών και Κλιματιστικών Εργων (οδός Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 9, Ταύρος). Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους Ομοσπονδία και Συνδικάτο, σημειώνουν:

«Συναγωνιστές, ο κλάδος των Κατασκευών βιώνει τη μεγαλύτερη ανεργία που γνώρισε τα τελευταία 60 χρόνια. Η κρίση, ειδικά στην οικοδομή, δεν έχει προηγούμενο. Σε απόγνωση βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι μαζί με τις οικογένειές τους.

Συναγωνιστές, ο αγώνας μας για την αντιμετώπιση της ανεργίας και της αναδουλειάς στον κλάδο των Κατασκευών πρέπει να ενοποιηθεί και να παλέψουμε με κοινούς στόχους πάλης, να ενισχυθεί η συμμαχία όλων όσοι εμπλέκονται στον τομέα των Κατασκευών. Συγχρόνως, πρέπει να ανοίξουμε τα ζητήματα της ανάπτυξης, της προοπτικής του κλάδου».

Και σημειώνουν: «Οι φορείς, που θα πάρουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δική τους εισήγηση με τις δικές τους προτάσεις και επεξεργασίες για τον κλάδο. Στόχος μας, είναι αυτή η συζήτηση, τα υλικά της ημερίδας να τα αξιοποιήσουμε ως εργαλείο για κοινή δράση στον κλάδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: