Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Πόσα σκατά μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο κρανίο;!


Αν είστε ανθεκτικοί στην αηδία, δείτε αυτό το βίντεο. Δείτε και ακούστε το παραλήρημα ενός θρασύδειλου ανθρωποειδούς «εθνικιστή», που επιτίθεται σε αλλοδαπό οικονομικό μετανάστη βιντεοσκοπώντας (δεν δίστασε να γυρίσει την κάμερα και να «πάρει» και το πρόσωπό του ο νεάντερνταλ!) το «κατόρθωμά» του. Όμως την πάτησε, αποδείχνοντας πως εκτός από πανίβλακας είναι και δειλός:
ο μετανάστης δε μάσησε από τις απειλές του. Και όταν τρεις γυναίκες που τον παρακολουθούσαν διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη συμπεριφορά του, ο ελληναράς (μη χέσω) επιτέθηκε και σ’ αυτές. Στη συνέχεια ο κρετίνος ανέβασε το βίντεο στο youtube, για να φάει το κράξιμο της αρκούδας ακόμα και από ομοϊδεάτες του... Μα, πόσα σκατά μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο κρανίο;!

ΥΓ. Το βίντεο πρωτοείδα στο revol-now.blogspot.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο εμετό, αλλά και ντροπή προκαλεί το εν λόγω video. Θα έπρεπε να επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας και να συλλάβει το φασιστοειδές του κερατά που ντροπιάζει το λαό μας!
Έλληνες επιτέλους αφυπνιστείτε πριν είναι πολύ αργά!!
Με εκτίμηση στο Blog του Οικοδόμου.
Α.Τ.

spiral architect είπε...

Μάστορα,
επειδή το περι ου ο λόγος καϊνάρι είναι ούλτρα σκληρό αντράκι καλείσαι -σαν καλός μάστορας που είσαι- στην επόμενη δουλειά σου να τον εγκιβωτίσεις σε κάποιο τοιχείο αντιστήριξης, κατά προτίμηση σε αυτό που επιδέχεται τα μεγαλύτερα θλιπτικά φορτία.
(είδα μόνο 20 sec ... δεν την πάλεψα για περισσότερο)

Ανώνυμος είπε...

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1485424 Ριξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο. Στο τέλος υπάρχει ένα βίντεο με τον συγκεκριμένο χρυσαυγιτη να συμμετέχει στα επεισόδια τον Οκτώβρη 2011, στην δολοφονική επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ που καρπωθηκε πολιτικά κι ανέλαβε την ευθύνη σύσσωμος ο οργανωμένος αναρχικός χώρος. Άλλη μια τρανή απόδειξη για το πού κατευθύνεται ο αναρχικός χώρος αλλά και να καταλάβουν κι οι πλέον αδαείς τον ρόλο του "χώρου" αυτού. Ο αναρχισμός κι ο φασισμός παρά τις επιμέρους διαφορές αποτελούν μικροαστικές ιδεολογίες, οι αφετηρίες των οποίων είναι ίδιες: αντικομμουνισμός, έχθρα για τον ταξικό συνδικαλισμό και αντικοινοβουλευτισμός.

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος είναι σίγουρα καμένος.Καμένος και επικίνδυνος.

E.J.Trelawney

Giannis Pit. είπε...

Πολύ σωστή η επισήμανση "Οικοδόμε" και καλώς το ανέβασες το θέμα για να αντιληφθούμε την υφή του κάθε φασίστα.
Όσο για τα σχόλια του τελευταίου ανώνυμου, το να ταυτίζει τους Ιδεολόγους αναρχικούς με τους Φασίστες μάλλον τον στέλνει στα βιβλία της ιστορίας επιεικώς απαίδευτο.
Και το λέει αυτό όντας ένας ΜΗ αναρχικός.
Μαζευτείτε ορισμένοι να αναπαράγετε τέτοιες ισοπεδώσεις γιατί αυτές στρέφονται απέναντί μας.

Ανώνυμος είπε...

Giannis Pit τη δολοφονική επίθεση από κοινού με χρυσαυγίτες ενάντια στην μεγαλείωδη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 20 Οκτώβρη 2011, δολοφονώντας έναν απεργό οικοδόμο και στέλνοντας δεκάδες ακόμα στο νοσοκομείο με ανοιγμένα κεφάλια, εσύ πως την χαρακτηρίζεις? Σύσσωμος ο οργανωμένος αναρχικός χώρος ανέλαβε την ευθύνη, και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ οι "ιδεολόγοι αναρχικοί". Ευτυχώς κάποιοι μεμονωμένα αποστασιοποιήθηκαν και καταδίκασαν την επίθεση αυτή. Κι εγώ ρωτώ: Πώς σκατά λέγεται αυτός που κατά τη διάρκεια απεργιακής ημέρας επιτίθεται στην συγκέντρωση με μολότωφ, πέτρες και μαρμαρόπλακες ΑΝ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και παρακρατικός? Αν και δεν με γνωρίζεις, λυπάμαι πραγματικα για το κατάντημα του χώρου αυτού. Ενός χώρου που πέρασα κι αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις, τα κακώς κείμενα, οι προβληματισμοί αλλά κι η πολιτική μου ωρίμανση με φέρανε να αγωνίζομαι με το μέρος του ταξικού κινήματος κι όχι ενός χώρου που γίνεται έρμαιο των μπάτσων και του (αστικού) κράτους. Να σου θυμίσω τις δολοφονίες στη ΜΑΡΦΙΝ(για το αν μπήκαν -αν ήταν- ασφαλίτες μεσα στα μπλοκ των αναρχικών αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ ευθύνη των ίδιων των αναρχικών με την ελλειπέστατη περιφρούρηση ΜΟΝΟ στις μεγάλες πορείες που ΑΛΛΟΙ καλούν, σωστά? Τέλος, να σου θυμίσω το ξυλοδαρμό θαμώνων στο "ΦΛΟΡΑΛ" στη πλατεία Εξαρχείων στο όνομα της "απάθειας της κοινωνίας", το κλέψιμο του ταμείου αλληλεγγής και την επίθεση σε πάρτυ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξυλοκοπώντας φοιτητές της, τις προβοκατόρικες "αναρχοατομικιστικές αντικοινωνικές μηδενιστικές" ενέργειες που ντύνονται με "υπερεπαναστατικό" μανδύα! Θές κι άλλα?

Ανώνυμος είπε...

πραγματι μπετατζη πρεπει να εχεις το κεφαλι σου γεματο απο σκατα αλλα ας πουμε οτι εχεις δικιο γιατι ολαθρο δεν κοβει αποδειξης τι πουλαει για να φορολογειθη με τα μαιμου οχι οτι δεν ειναι

Οικοδόμος είπε...

Ουργκ;!...

blogsevikos είπε...

η απάντηση στην αρχική σου ερώτηση είναι φανερή : ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

To κτήνος πριν διαφημίσει το φασιστιλικι του , και όσο δε κάνει το καραγκιόζη, είχε ανεβάσει βίντεο με επεισόδια σε απεργείες . Ας τα έχουμε υπ' όψιν.

http://www.youtube.com/watch?v=Zy0Cc3VzAPU

http://www.youtube.com/watch?v=reS0A9V7aYg

http://www.youtube.com/watch?v=SGbTTnhnvOQ

http://www.youtube.com/watch?v=I-J-ZfCJZGI&list=TLBd8Ix7W_oOA

Για να μην εκπλησονται μερικοί όταν λέμε ότι στα επισόδεια συμμετέχουν και φασιστικά στοιχεία. Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

φρόντισε κανένας να κατεβάσει τα βίντεο γιατί ο φασίστας τα κατέβασε;

Υ.Γ αφού ο τύπος όντως είναι φασίστας αλλά συμμετείχε και στην επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ λέτε να ακούσουμε και ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ;