Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Μιχαλολιάκος: "Στον Πόλεμο θα έπρεπε να πάμε με τους Ναζί!" (Για τους ιδεολογικούς απογόνους του Εφιάλτη, που το παίζουν ιδεολογικοί απόγονοι του... Λεωνίδα)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στο βιβλίο του «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη» (σ.46): «Η Ελλάδα στη διάρκεια του πολέμου, χωρίς να έχει την ευθύνη γι’ αυτό, η ευθύνη ανήκει στην Ιταλία, ήταν από την πλευρά των συμμάχων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματισθούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί».Οπότε μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι αν ο Ν. Μιχαλολιάκος ζούσε στην αρχαία Σπάρτη, θα έγραφε κάτι σαν αυτό:«Η πόλη μας στη διάρκεια των περσικών πολέμων, χωρίς να έχει την ευθύνη γι’ αυτό, ήταν από την πλευρά των Ελλήνων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματισθούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Περσικός Ζωροαστρισμός και η Νέα Ελλάδα των 10.000 Αθανάτων του Ξέρξη ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω ότι η Λακεδαίμων θα έπρεπε να έχει δεχτεί».Πώς άραγε θα το αντιμετώπιζαν αυτό οι αρχαίοι Σπαρτιάτες;


Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή
 
Από  Άνεμος Αντίστασης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα πήγατε φύρερ μου με τους ναζί.Οι αξιότιμοι πρόγονοί σας τουλάχιστον το απέδειξαν ευθαρσώς κι εσείς συνεχίζετε επάξια το έργο τους.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Και για να αναφερθώ φύρερ μου και στο παραπάνω κομμάτι του βιβλίου σας, όπου λέτε για το τι μας εδωσαν οι Νικητές, - πυρηνικό όλεθρο(αλήθεια, ξέρετε ότι την ατομική βόμβα πρώτοι οι Χιτλερικοί ετοιμάζονταν να την κατασκευάσουν;),
πορνογραφία, καταστροφή του περιβάλλοντος, νεολαία χωρίς
ιδανικά, ναρκωτικά, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ εμείς οι νεότεροι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ταγματασφαλίτες παππούδες σας που φρόντισαν να μας δώσουν τη σημερινή Ελλάδα με τη νίκη τους εναντίον των κομμουνιστών.Κι έτσι έχουμε ΟΛΟΙ τη δουλειά μας, το σπίτι μας, την υγειονομική μας περίθαλψη, τη σύνταξή μας, τους υπέροχους μισθούς μας κι όλα αυτά χάρη σε σας. Ο Θεός να σας το ανταποδώσει.
Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσωπικά σέβομαι τον προβληματισμό του Αρχηγού.
Εξάλλου το είχε πεί κι ο Σέικσπηρ στον Άμλετ.
"Ναζί κανείς ή μη Ναζί;
Ιδού η απορία;"

Ανώνυμος είπε...

@ 26 Αυγούστου 2013 - 9:29 π.μ.
Xα χα
Ναζί κι όπου μας βγει.

ΝΑΖΙάρης ο αρχηγός.

Σοφία