Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Από τη συναυλία συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς 19/11 (VIDEO)

Από τη συναυλία συμπαράστασης στους απεργούς χαλυβουργούς
στις 19/11. Βαγγέλης Κορακάκης

Δείτε σκηνές από τη συναυλία και δηλώσεις αυτών που βρέθηκαν έξω από την πύλη, συμπαραστάτες των απεργών εργατών της ¨Ελληνικής Χαλυβουργίας".


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ"»!

ένας στρατολάτης είπε...

Οικοδόμε, δεν γνωρίζω αν ήδη έχουν φτιάξει, αλλά χωρίς απεργιακό ταμείο οι άνθρωποι θα γονατίσουν. Κι αν αυτοί γονατίσουν το χτύπημα θα αφορά σε όλη την εργατική τάξη. Έχουν σηκώσει οι χαλυβουργοί στους ώμους τους μεγάλο βάρος και δεν γίνεται να τους στηρίζουμε μόνο με την καρδιά μας και με νότες. Γνωρίζεις αν υπάρχει λογαριασμός ενίσχυσης;

Οικοδόμος είπε...

Στρατολάτη καλησπέρα.
Δεν ξέρω αν ανοίχτηκε σήμερα αυτός ο λογαριασμός. Μέχρι την Παρασκευή πάντως δεν υπήρχε. Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε την ανάγκη ύπαρξης ενός τραπεζικού λογαριασμού. (Ρίξε μια ματιά στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.)
Καλή δύναμη!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Το λέμε και το ξαναλέμε. Θα φτάσει η απεργία στον 1 μήνα, δεν θα ΄χουν οι οικογένειες των απεργών να βάλουν ένα; ντενεκέ πετρέλαιο στα σπίτια τους ή να πληρώσουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους -και μεις θα το λέμε και θα το ξαναλέμε ακόμη! Ας πάρει μια διαολοαπόφαση ένα μεγάλο σωματείο να ανοίξει αυτό τέλος πάντων το λογαριασμό αλληλεγγύης για να το τελειώσουμε το θέμα σε χρόνο μηδέν. Να μπορεί να βάλει δυο δεκάρες κι ο άλλος που είναι μακριά. Να αντέξουν οι άνθρωποι, αυτό μετράει πρώτα απ' όλα.