Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοί… ζητούν την συμπαράστασή μας;;;


"Δεν μπορεί να βρεθούν στην ίδια πλευρά οι ροπαλοφόροι, οι ΔΙΑδες και όλα αυτά τα μαντρόσκυλα που εξαπολύει το κράτος με απεργούς και με κάθε έναν που αντιστέκεται.
[…] Η λαϊκή καταγωγή καθώς και το στοιχείο της εργασίας δεν αποτελούν συγχωροχάρτι γι' αυτά που νιώθουν όχι μόνο στην πλάτη και στα κεφάλια τους οι εργαζόμενοι, αλλά και για τη φασιστική πολιτική που ενστερνίζονται αυτοί οι κρατικοί υπάλληλοι. Για τη σκαιά συμπεριφορά τους απέναντι σε κάθε λαϊκό άνθρωπο καθώς και για την ακόμη σκληρότερη δράση που άμεσα θα αναλάβουν απέναντι στα λαϊκά στρώματα."

(Απόσπασμα από άρθρο που πρόσφατα αναδημοσιεύσαμε εδώ).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως...σαν να θυμάμαι το ΠΑΜΕ να προσφέρει λέλουδα στα ματ. Σαν να θυμάμαι δηλώσεις του τύπου. κι αυτοί παιδιά του λαού είναι...

Ανώνυμος είπε...

απο που είναι η φωτογραφία;;;;;;

Οικοδόμος είπε...

@Ανώνυμος(27 Σεπτεμβρίου 2012 5:46 μ.μ.):
Καλησπέρα.
Ε και; Πόσες φορές δεν είδαμε κάτι ανάλογο σε διαδηλώσεις και διεθνώς; Το να τους προσφέρεις λουλούδια όταν αυτοί έχουν το πάνω χέρι, δεν εκθέτει εσένα που το κάνεις, αλλά αυτούς. Όσο για το "παιδιά του λαού", το άρθρο είναι αρκετά κατατοπιστικό...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Ανώνυμος(27 Σεπτεμβρίου 2012 5:57 μ.μ.):
Καλησπέρα.
Δεν γνωρίζω. Όμως έχει αλήθεια καμιά σημασία;...
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι οικοδόμε αυτοί που χθές κάθονταν στν Βασ.Γεωργιου για να φυλάν τα αφεντικά τους ξενοδοχους -εφοπλιστες και μείς περνούσαμε σαν να μην τρεχει τίποτα,αυτοί τσάκισαν τους ΑΜΕΑ σήμερα,αυτοί ηταν που το καλοκαίρι τσάκισαν τους χαλυβουργούς,αυτοί ειναι που αυριο θα τσακίσουν κάθε ενέργεια που δεν θα εγκρίνει το σύστημα!!!
Πραγματικά το πιο διαβρωμένο κομμάτι της εργατικής τάξης.
Καλη δυναμη σε όλους μας

Γιοζεφ Κ

Ανώνυμος είπε...

Εξάλλου αυτοί οι "εργαζόμενοι" αυτοπροσδιορίζονται σε ποια "πλευρά" βρίσκονται. Κρεμασμένο έξω απ'όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις ή κρατημένο σ' όλες τις πορείες και συγκεντρώσεις τους το κύριο σύνθημα στο πανώ τους είναι "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ". Δεχόμενοι ότι τα συνθήματα απευθύνονται προς την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη από τους ίδιους η θέση τους. Αυτό δα έλειπε να ζητάνε την προστασία των άλλων εργαζομένων από την λαίλαπα που ξεσπάει και στα δικά τους κεφάλια.