Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αυτό δεν θα το «παίξουν» τα κανάλια: Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ ζητάει (για μια ακόμα φορά) την κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών


«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για μια ακόμη φορά εκφράζει τη σταθερή και αμετακίνητη αντίθεσή της στα προνόμια των βουλευτών και των άλλων αιρετών, την οποία επανειλημμένα έχει εκφράσει κατά το παρελθόν με πρόταση νόμου, ανακοινώσεις και σχετικές τοποθετήσεις:

Τη δραστική μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης και τη φορολόγησή της με τους ίδιους όρους που φορολογούνται και οι άλλοι εργαζόμενοι.

Την πλήρη κατάργηση της αποζημίωσης των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές και άλλες κοινοβουλευτικές δραστηριότητες.

Την πλήρη κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων.

Υπενθυμίζουμε ότι με αφετηρία αυτές τις θέσεις η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ δεν ψηφίζει και τον προϋπολογισμό της Βουλής».

Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Να καταργηθούν, το αξίωμα του βουλευτή είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Όλοι οι πολίτες επιβάλετέ να είναι Ίσοι στους Νόμους της Δημοκρατίας. Ευχαριστώ , Χρήστος

Unknown είπε...

Υπέρ τής κο του ΚΚΕ

3W είπε...

Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο ...αφού ξέρετε εκ των πρότερο ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσει κανείς άνετα και άφοβα κάνετε αντιπολίτευση ...σας μάθαμε και εσάς ... γιατί δεν δίνετε τη μισή αποζημίωσή που έχει προταθεί ... να σας πω εγώ γιατί .... γιατί για τα κακά αυτού του τόπου εσείς φταίτε .... μισείτε αυτό τον τόπο και φαίνεται διαχρονικά.... λυπάμαι πραγματικά και όχι πολίτικα !!!

3W είπε...

πολύ δημοκρατικό το blog σας... και χωρίς λογοκρισία... εντυπωσιάστικα !!

Ιάσων Γαβρούλης είπε...

Εάν εφαρμοστεί η πρόταση ΤΟΥ ΚΚΕ επεκταθεί στους Δημάρχους αντιδημάρχους , συμπεριλαβει και τα τσιμπούρια του Καρόλου προϋπολογισμού ,το παπαδαριο, με πρόχειρους υπολογισμούς κάθε χρόνο φτιάχνεται ένα σύγχρονο νοσοκομείο.... Όμως τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε ότι: οι παπάδες δεν ανήκουν στο κράτος αλλά ότι το κράτος είναι αυτοί.

Unknown είπε...

ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ,ΚΙ'ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΛΕΩ ,ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ...