Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Αριστεροί «γιέσμεν» της υποτέλειας


Οι  ευχαριστίες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη στους Αμερικανούς για τη συμβολή τους στην επίτευξη συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους της και την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, έρχονται σε συνέχεια της «ανοιχτής γραμμής» Τσίπρα με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου καθ’ όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης των Βρυξελλών.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η επίσκεψη Λιου σήμερα και αύριο σε Βερολίνο και Παρίσι όπου, όπως ανακοίνωσε, θα συζητήσει και «για την πρόοδο της Ελλάδας μέσα στην Ευρωζώνη».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΑΤΕΧΝΩΣ (κλικ!)

3 σχόλια:

Antonxxx είπε...

Το ερωτημα.

Ειναι η καταντια της μεταλαξης
η ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια απο την αρχη;

Αδυνατω να πιστεψω οτι ενας υγιεις ανθρωπος μπορει να εχει τετοια εξελιξη.

Ανώνυμος είπε...

1Σημίτης: Ευχαριστούμε την αμερικανική κυβέρνηση ( Ίμια )
2Δραγασάκης: Ευχαριστούμε την αμερικανική κυβέρνηση ( 3 μνημόνιο )
Τι διαφορές υπάρχουν;
Τα Ίμια έγιναν γκρίζα ζώνη.
Η ζωή των εργαζομένων μαύρη.
ΔΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά. Πότε τον πήραν έτσι; ΄Οταν έμαθε ότι οι Ευρωπαίοι δεν δέχονται την αναδιάρθρωση του χρέους; Ε, ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του σύριζα έχει και κάποιες υποχρεώσεις προς τους.... "υγιείς" -για να μην ξεχνιόμαστε- επιχειρηματίες. Αν δεν τους φέρουν την αναδιάρθωση του χρέους τι στο διάολο διαπραγματεύονταν τόσους μήνες; ΄Οχι τίποτα άλλο αλλά κι οι επιχειρηματίες που σεβονται τον εαυτό τους αν δουν ότι δεν τους κάνεις τη δουλειά που σου ανέθεσαν σε πετάνε στα αζήτητα. Και με τέτοια ανεργία στην Ελλάδα και σ' αυτήν την ηλικία δεν είναι να μενεις χωρίς δουλειά.

Σοφία