Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

SILVER ALERT!!! Η Ελπίδα χάθηκε το Αριστερό Τρίτο Μνημόνιο (ΑΤΜ) έρχεται!!!

Έχει εξαφανιστεί η ΕΛΠΙΔΑ, η οποία περιπλανιέται μεταξύ Ε.Ε, ΔΝΤ,ΕΚΤ, Ελληνικής Βουλής και Μεγάρου Μαξίμου. Όταν χάθηκε φορούσε ΡΟΖ φορεματάκι και ΜΑΥΡΗ ΚΟΡΔΕΛΙΤΣΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη για λίγο στη πλατεία Συντάγματος, με δάκρυα στα μάτια, για τον ξεγελασμένο λαό που πανηγύριζε το ΟΧΙ. Φαίνεται ότι γνώριζε πως το ΌΧΙ του λαού θα γινόταν ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ΤΡΟΙΚΑ και πως θα ερχόταν το βάρβαρο ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τους θετούς της γονείς ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αλλά και τους λοιπούς στενούς συγγενείς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και ΧΑ.

Στοιχείο που θα βοηθήσει την αναγνώριση είναι ότι παραμιλάει λέγοντας: "Είμαι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, είμαι το σχισμένο μνημόνιο, είμαι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ...είμαι η ΕΛΠΙΔΑ".

Ζιώβας Βασίλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει το 60 ευρώ κάθε μέρα.
30 Χ 60=1800Ευρω η Σύνταξη μου είναι μόνο 460 ευρώ.
ΔΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποια ελπίδα; Εδώ χάθηκε και το 61 κόμμα κάτι τοις εκατό του "΄Οχι"... Τρεις κι ο κούκος ήταν προχτές την Παρασκευή στο Σύνταγμα απ' αυτούς. Καλά που πήγε το ΠΑΜΕ και γέμισε η πλατεία. (Για μένα κακώς συγχροτίστηκε το ΠΑΜΕ με αυτούς, μπορούσε να είχε πάει απ' την κάτω μεριά και να τους αφήσει στην μοναξιά τους, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.)Αλλά ετσι είναι. Κάτι τέτοια κάλπικα "Οχι" πού να βρεις το κουράγιο να τα υπερασπιστείς μετά;

Σοφία