Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Στάθης Δρογώσης: «Ζητώ συγγνώμη. Πίστεψα συνεδριακές αποφάσεις. Είμαι ανόητος προφανώς»!


Ζητώντας συγγνώμη από τους διαδικτυακούς του φίλους σχολίασε την ψήφιση της συμφωνίας με τους εταίρους από την Βουλή ο Στάθης Δρογώσης, που είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορώ να δεχτώ το "δεν υπάρχει εναλλακτική". Το 2012 υπήρχε; Γιατί ρίξαμε την κυβερνηση αν δεν υπήρχε; Για να διοριστούν μετακλητοί;», έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής, ο οποίος, μάλιστα, έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον κ. Σακελλαρίδη.


Και ο τραγουδιστής κατέληξε: «προσωπικά επηρέασα κόσμο διαδίδοντας άθελά μου ψέμματα. Ζητώ συγγνώμη. Πίστεψα συνεδριακές αποφάσεις. Είμαι ανόητος προφανώς»!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! Να δεχτούμε οτι κάποιοι αναγνωρίσιμοι πέσαν στη λούμπα του "Ωραίου Αλέξη" και του "μοιραίου σύριζα" και αυτοι με τη σειρά τους οδήγησαν κι άλλους ανθρώπους σ' αυτή τη λούμπα. Από δω και πέρα τι θα κάνουν; Γιατί έχω ακούσει πολλά από συριζαίους αυτή την εβδομάδα. "Επαθα ήττα", "Δεν το περίμενα, αυτοί θα μας απολύσουν κιόλας", "δεν μπορω να έρθω στην πορεία δεν με παίρνουν τα πόδια μου απ' την στενοχώρια", "τώρα θρηνώ αλλά δε θα ξαναψηφίσω σύριζα μόνο ανταρσύα"(γντουπ),και άλλα πολλά. Πάντως οι περισσότεροι-γιατί κάποιοι συνεχίζουν και χάφτουν μύγες και λένε τα ίδια με πριν- συμφωνούν σε κάτι. ΄Οτι η ΕΕ δεν είναι το σπιτι των λαών κι έλεγε βλακείες ο Σύριζα ότι θα μπορούσε να την αλλάξει. ΄Οχι, όχι δεν τους κορόιδευε ο σύριζα απλώς νόμιζε ότι μπορούσε να την αλλάξει αλλά δεν μπορεί. Ως εκεί βλέπω να έχουν φτάσει οι συριζαίοι την σκέψη τους. Βέβαια κάτι είναι κι αυτό απ' τις μπούρδες που έλεγαν πιο πριν.
Και ξαναρωτάω. Ας πούνε όλοι αυτοί τι θα γίνει από δω και περα; Θα χάσουμε κι άλλο χρόνο με τον θρήνο τους; Στο δια ταύτα δεν τους βλέπω να μπαίνουνε και ανησυχώ.

Σοφία

faros είπε...

Ας μας το επιτρέψει ο αγαπητός μας Στάθης Δρογώσης.

- Φίλε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είσαι ανόητος !

- Η δε συγνώμη σου, δεν είμαστε ... παπάδες να μας την απευθύνεις, στον ευατό σου να την πεις, εμείς θα σε περιμένουμε να συστρατευτείς στους Αγώνες που έρχονται.

Καθαρά πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.