Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ρατσιστική δολοφονική επίθεση σε γιατρό στα Χανιά (Βίντεο) - Συνελήφθησαν τρία άτομα


Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε στα Χανιά της Κρήτης ένας γιατρός την ώρα που έβγαινε από στέκι μεταναστών. Οι τρεις τραμπούκοι που τελικά συνελήφθησαν τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον άφησαν αιμόφυρτο.

Συγκλονιστική είναι η αφήγηση του που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε κατά την οποία κάνει λόγο για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.


 
Οι ίδιοι δράστες πριν από την επίθεση στον γιατρό είχαν χτυπήσει μετανάστη με τον οποίο συνομιλούσε το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μετά το συμβάν, ομάδα αντιεξουσιαστών προκάλεσε φθορές στα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Οπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης αρνούνται ότι οι τραμπούκοι που χτύπησαν τον γιατρό είναι μέλη της Χ.Α

 

Κρήτη: Συνελήφθησαν τρία άτομα για την ρατσιστική επίθεση σε βάρος του γιατρού που υπερασπίστηκε μετανάστες 

 Από www.candianews.gr 

Μετά από ενδελλεχείς έρευνες και αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους, οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ανδρών ηλικίας 24, 26 και 28 ετών οι οποίοι φέρονται να είναι εκείνοι που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν γιατρό το βράδυ της Τετάρτης στη Σπλάντζια, ο οποίος υποστήριξε ομάδα αλλοδαπών. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως οδήγησε στα όσα συνέβησαν αργότερα, με τις ζημιές που προκλήθηκαν από ομάδα αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και του Γαλανόλευκου Φάρου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απρόκλητες σωματικές βλάβες σε βάρος του 43χρονου γιατρού.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων


Άνεμος Αντίστασης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν 2 μέρες στο Άγιο Νικόλαο Αχαρνών βιάστηκε μια 19χρονη απο 4 λαθροπακιστανούς. Αλλά δεν είπες τίποτα. Τώρα που τα Χρυσαυγουλα κτύπησαν τον γιατρό, έτρεξες αμέσως να το πεις. Ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι, ενώ το ήξερες εδώ και 2 μέρες το περιστατικό στο Άγιο Νικόλαο Αχαρνών, δεν είπες κουβέντα.

Περίμενες την επίθεση που δέχτηκε ο γιατρός στα Χανιά για να μας το αναφέρεις.

Αν το είχες κάνει γνωστό θα το είχαμε σχολιάσει, αλλά εσύ το κράτησες μυστικό.

Και μόνο τώρα, που έγινε η επίθεση των τραμπούκων στα Χανιά, θεώρησες εσύ σωστό να μιλήσεις για τον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών.

Τι περίμενες τόσον καιρο και δε μιλουσες; Εκτος αν εισαι της σπειρας και εσυ και λειτουργεις βάσει σχεδιου

Ανώνυμος είπε...

Tο επιπλέον πρόβλημα με τα εγκλήματα των νεοναζιστών είναι ότι γίνονται αποδεκτά από μια μερίδα υπανθρώπων με κατώτερα ένστικτα.Αυτό,και κυρίως βέβαια η πολιτική του φασισμού και του συστήματος που τον γεννά,θα χτυπιούνται από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.Οσο για το βιασμό, ικανό έχω ένα φασίστα να τον φχαριστιέται ο ούγκανος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαλλέγουμε φίλους ανάμεσα σε εγκληματίες.Τους εχθρούς όμως μπορούμε να τους 'ιεραρχήσουμε'και οι ναζιστές έχουν μια από τις...καλύτερες θέσεις στη λίστα.Το καταλάβαμε;
Ινδιάνα

Ανώνυμος είπε...

Και χθες καποιοι κλαψανε το ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου.
Αστυνομικο ρεπορταζ θες απο το μπλογκ?
Η διαφορα ειναι οτι το καθικι που βιασε μια κοπελα εκανε ποινικο εγκλημα και πρεπει να δικαστει και να εισπραξει βαρυτατη τιμωρια. Αλλα η επιθεση στο γιατρο που υπερασπιστηκε θυματα ρατσιστικης επιθεσης ειναι πολιτικο ζητημα παρα την πλευρα που απτεται και του ποινικου.
Ασφαλως και αυτο το καταλαβαινεις αλλα σαν κουτοπονηρος φασιστας πας να γενικευσεις και να συψηφισεις ανομια πραγματα για να δικαιωλογησεις την αρρωστημενη σκεψη σου.

ratm

Ανώνυμος είπε...

Τη νομιμοπακιστανη που βιάστηκε πριν 5 μέρες στον Αί Σάββα του Βοτανικού απο 8 $#^**ραδες ελληνες, το ξέρεις; Το ΄μαθες αυτο;;; Στο ειπε κανένας;

Ανώνυμος είπε...

"..Και χθες καποιοι κλαψανε το ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου. "..

To αρρωστημένο μυαλό το έχετε εσείς οι ψευτοαριστεροί. Μια στιγμή. Ο βιασμός της κοπέλας απο τους λάθρο είναι αστυνομικό ρεπορτάζ και δεν χρειάζεται να ειπωθεί αλλά ο γιατρός που τις έφαγε απο τους άλλους φασίστες δεν είναι αστυνομικό ρεπορτάζ αλλά είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ γεγονός. Καταπληκτικό. Πολιτικο γεγονός!

Τελικά είσαστε φοβερά αστροπελέκια. Μπράβο σας. Οπως και ο βιασμός της Μυρτούς ήταν για σας ένα αστυνομικό ρεπορτάζ. Οπως είναι αστυνομικό ρεπορτάζ το γεγονός που δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσει.

Δεν χρειάζεται ποτέ να σκεφτήτε ποσοι απο τους λάθρους έχουν διαπράξει εγκλήματα απέναντι στους δικούς τους ή ποσοι απο αυτούς θεωρούν τις γυναίκες υποχείρια. Γιατί αυτό ειναι αστυνομικό/κοινωνικό ρεπορτάζ. Δεν είναι πολιτικό.

Αλλά αν τους κρίνουμε τους λάθρους που σκίζουν τις σάρκες τους γιατί έτσι είναι το έθιμό τους, ή γιατί βιάζουν κοριτσάκια εσείς βραχυκυκλώνετε και πετάτε αμέσως την ταμπέλα του "φασίστα" σε αυτόν που κάνει την κριτική. Γιατί δεν έχετε αντιεπιχείρημα.

Τελικά δεν έχω καταλάβει την διαφορά μεταξύ ενός ακροδεξιού και ακροαριστερού φασίστα.

Απλώς είσαστε αξιθρήνητοι.

Οικοδόμος είπε...

@ Ανώνυμος (27 Μαρτίου 2015 - 7:42 μ.μ.):

Δεν αναρωτιέμαι (από το στάδιο αυτό πέρασα πριν από καιρό και με άλλες αφορμές) αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο να απαντήσω στις βρωμιές σου. Ή είσαι στ’ αλήθεια κουτός και δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά που σου γράφει ο ratm, οπότε άδικος κόπος να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου, ή κάνεις τον κουτό για να παίζεις με τα νεύρα μας και να ασχολούμαστε μαζί σου.

Ένα πράγμα όμως μπορώ να σου το αναγνωρίσω. Έχεις προοδεύσει στην ορθογραφία από την προηγούμενη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Για τον γυναικολόγο -μέλος της χρυσής αυγής- που κατηγορείται ότι ζήτησε φακελάκι τι θα κάνουν οι αυγοκέφαλοι συνοδοιπόροι του; Για να τους μεγαλώσουμε το δίλημμα -ναι, σιγά τώρα!!!- από 'Ελληνες τα ζήτησε τα λεφτά.

Εεεε συναγωνιστές της μαύρης συμμορίας!!!! Ρατσισμός κατά των Ελλήνων λέγεται αυτό...