Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Να πρόεδρος, να μάλαμα!


«Ο ζήλος, η ευσυνειδησία, σε συνδυασμό με την υπερβολική ζέστη, και με την έλλειψη των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας, “οδήγησαν” άλλη μία συνάδελφό μας στον θάνατο, αντί στη ζωή, γιατί γι’ αυτή αγωνιζόταν μαζεύοντας σκουπίδια.
Αυτοί είναι οι εργάτες Καθαριότητας! Εργάτες της δουλειάς και όχι των απεργιών! Αυτό μόνο ζητάνε! Εργασία για ζωή! Ας είναι “ελαφρύ το χώμα” που θα σκεπάσει τη συνάδελφό μας…».

Πρόκειται για τη δήλωση του προέδρου της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκο Τράκα, μόλις ρωτήθηκε σχετικά για το τραγικό γεγονός του θανάτου εργαζόμενης στην καθαριότητα, την ώρα της δουλειάς, στο Δήμου Ζωγράφου.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από τι ορμώμενος έκανε την απαράδεκτη αυτή δήλωση ο πρόεδρος των εργαζομένων·  αν πρόκειται δηλαδή για κάτι που του ξέφυγε λόγω της συναισθηματικής φόρτισης ή αν πραγματικά πιστεύει ότι «δουλειά» των εργαζομένων είναι να δουλεύουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους......................Διαβάστε το ολόκληρο στην ΚΑΤΙΟΥΣΑ (κλικ!)

1 σχόλιο:

Si, podemos ser KKE. είπε...

Από δηλώσεις που είχε κάνει στον τύπο πριν τη συνάντηση με τον Τσίπρα που είχε πει ότι περιμένει να βγει κάτι καλό απ' αυτή τη συνάντηση φαίνεται ότι οι αυταπάτες πάνε σύννεφο. Αυτό γίνεται αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.