Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Χρήση χημικών και προπηλακισμοί βουλευτών και εργαζομένων, από τις δυνάμεις καταστολής, έξω από την ΕΡΤ – Θ. Παφίλης: «Η κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ» (VIDEO)


«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι προκλητικά η αστυνομία προπηλακίζει, σπρώχνει και Έλληνες βουλευτές και άλλους εργαζόμενους», ανέφερε σε παρέμβασή του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός κκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης  Παφίλης. Ζήτησε, παράλληλα, από την κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ και να σταματήσει αυτό τον αυταρχικό κατήφορο και να ρίχνει, όπως είπε, λάδι στη φωτιά.
Βίντεο: Ενικός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθούσα στον Αυτιά σήμερα την κα Ραχήλ Μακρή μια απ' τις δυο βουλευτίνες που έπαιξαν το σώου τους μπροστά στην κάμερα στην ΕΡΤ -έφτασε στο σημείο η κυρία να ανεβεί στα κάγκελα χωρίς να φοβηθεί αν θα σκίσει το παντελόνι της, μιλάμε για μεγάλη επαναστατικότητα- να εκνευρίζεται που ο αντιπρόσωπος του ΚΚΕ της μίλησε για σώου αφού δεν την έχουμε δει σε καμιά άλλη διαδήλωση απολυμένων που όμως δεν τους ακολουθεί η κάμερα της τηλεόρασης. Και γύρισε η κυρία Ραχήλ και του είπε ότι "αφού το ΚΚΕ είναι εναντίον της ΕΕ δε θα έπρεπε να βάζει υποψηφιότητες στις ευρωεκλογές". Πήρε πληρωμένη απάντηση απ' τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ αλλά εγώ θα της αντιστρέψω το ερώτημα.

Αφού κα Ραχήλ μου το κόμμα σας οι ΑΝΕΛ δεν είναι κατά της ΕΕ γιατί πήγατε να υπερασπιστείτε εργαζόμενους που χασαν τις δουλειές τους μετά από διαταγή της ΕΕ που μας επιβάλλει τις απολύσεις;

Σοφία