Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου: Παρέμβαση για να μην κοπεί το νερό σε άνεργο


Παρέμβαση στον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποίησαν πρόσφατα μέλη της Διοίκησης του Τοπικού Συνδικάτου Οικοδόμων, για συνάδελφό τους οικοδόμο που είναι άνεργος και σε δεινή οικονομική κατάσταση, προκειμένου να μην του αφαιρέσουν το ρολόι της ύδρευσης.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων σημειώνει: «Είναι εκατοντάδες οι συνάδελφοι που δυσκολεύονται και για τα απολύτως απαραίτητα. Που δεν μπορούν να βάλουν φαΐ στο τσουκάλι για μεγάλο διάστημα, που είναι ανασφάλιστοι και δεν μπορούνε να πάνε στον γιατρό ή να πάρουν τα φάρμακά τους, που τους κόβουν το ρεύμα, το νερό, τους απειλούν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, που σταματάνε τα παιδιά τους από τις σπουδές ή τα σταματάνε από τα φροντιστήρια γιατί δεν έχουν να πληρώσουν. Αυτά τα φαινόμενα δυστυχώς μεγαλώνουν, καλούμε τους συναδέλφους να οργανωθούν στο συνδικάτο και να παλέψουμε»..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια φορά επιβεβαιωνετε για ποιο λόγο ήρθαν πρώτες στις εκλογές του σωματείου οι ταξικές δυνάμεις και για αυτό τον λόγο θα παραμείνουν στο τιμόνι του σωματείου.

Johngr1973