Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Αλληλεγγύη με μαθήματα σε παιδιά ανέργων


1) Μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, από οικογένειες ανέργων, προγραμματίζουν τα Σωματεία Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, ο Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν (όλο το χρόνο) με τα σωματεία στα εξής τηλέφωνα: 2463.100.915, 6979.934.045, 6973.836.845. Τα μαθήματα αλληλεγγύης εντάσσονται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν τα ταξικά σωματεία.

2) Μαθήματα για τη στήριξη των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, που οι γονείς τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος των ιδιωτικών φροντιστηρίων, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Πληροφορίες στο Εργατικό Κέντρο (Δευτέρα - Παρασκευή, 11 π.μ. - 1 μ.μ., μέχρι 15 Σεπτέμβρη).

3) Αντίστοιχη πρωτοβουλία αναλαμβάνει, για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Σε συνεργασία με το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, οργανώνει δωρεάν μαθήματα σε έναν αριθμό παιδιών ανέργων, μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, κυρίως στα Φιλολογικά μαθήματα, στα Μαθηματικά και τη Φυσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: