Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΙΟΥ Τριπλασιασμός για τις ταξικές δυνάμεις

Σημαντική αύξηση σε ψήφους και ποσοστά είχαν οι ταξικές δυνάμεις στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Σωματείου Οικοδόμων Χίου. Σε 590 εγγεγραμμένους οικοδόμους, ψήφισαν 315 (293 το 2010). Επί 306 εγκύρων ψηφοδελτίων η «Ταξική Ενότητα Οικοδόμων» έλαβε 131 ψήφους (από 48 το 2010), εξέλεξε 4 μέλη στο ΔΣ (από 2 το 2010), 1 αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία (από κανέναν το 2010) και 4 αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο (από 2 το 2010). Ο «Ενωτικός Οικοδομικός Συνδυασμός» (ΠΑΣΚΕ) έλαβε 175 ψήφους (215 το 2010) και εξέλεξε 5 μέλη στο ΔΣ (7 το 2010), 2 στη Ομοσπονδία (3 το 2010) και 6 αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Χίου (από 7 το 2010).
Η Ταξική Ενότητα Οικοδόμων σε ανακοίνωσή της χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους Ελληνες και μετανάστες και τονίζει ότι η εμπιστοσύνη και η δύναμη που της έδειξαν, τη χρεώνει με μεγαλύτερες ευθύνες.

Ριζοσπάστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχάριστο το νέο. Και μπράβο στα παιδιά του ΠΑΜΕ που πέτυχαν τέτοιο ποσοστό. Αλλά ειλικρινά θα ήθελα πολύ να ακουσω αυτούς που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ να μου πουν το λόγο που το έκαναν. Να δω πώς σκέφτονται τέλος πάντων.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Ο "Ενωτικός Οικοδομικός Συνδυασμός" κατέβηκεν ανεξάρτητος χωρίς την βοήθεια κανενός κόματος όπως έχετε ανακοινώσει στο άρθρο σας και δεν υπήρξε βοήθεια από κανένα κόμα
ΚΏΣΤΑΣ

Οικοδόμος είπε...

@ΚΩΣΤΑΣ:
Το άρθρο δεν είναι δικό μας, είναι του Ριζοσπάστη (αναγράφεται κάτω αριστερά). Εμείς το αναδημοσιεύσαμε.
Σχετικά με την εγκυρότητα του άρθρου: προφανώς τα στοιχεία μεταφέρθηκαν από τους συναδέλφους του νησιού, και δημοσιεύτηκαν στο Ριζοσπάστη, άρα την εγκυρότητά τους δεν τη συζητώ, τη θεωρώ δεδομένη.
Σχετικά με την "ανεξαρτησία": αφήστε το καλύτερα… Ληγμένη συνταγή…

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κι ο πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων στο "Σωτηρία" ήταν ανεξαρτητος; Γιατί είδα τον κ. Γεωργιάδη να δυσκολεύεται στο να τον χαρακτηρίσει. Από ποιο πολιτικό χώρο είναι. Από τέτοιους ανεξάρτητους έχει γεμίσει η Ελλάδα. Κανέναν αληθινό δε βλέπουμε.

Σοφία