Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Θρασύδειλα ερπετά έριξαν μπογιά και προσπάθησαν να καταστρέψουν το μνημείο τιμής της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ!


Τους θρασύδειλους που ενοχλημένοι από τους χιλιάδες λαού που βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ και επιχείρησαν την Τρίτη το βράδυ να το καταστρέψουν, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Στην ανακοίνωση σημειώνει:
«Την Τρίτη το βράδυ, άγνωστοι έβαψαν και προσπάθησαν να καταστρέψουν το Μνημείο της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ που πρόσφατα κατασκευάστηκε στον Ταΰγετο. Η ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη ενέργεια των βανδάλων που αμαύρωσαν το Μνημείο προς τιμή της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ.
Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία χιλιάδων και χιλιάδων λαού στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου την Κυριακή 28 Μάη.
Η ιστορία του εργατικού επαναστατικού κινήματος στην Ελλάδα και την Πελοπόννησο είναι μεγάλη και ποτισμένη με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών. Αυτούς τιμήσαμε την Κυριακή, αυτούς τίμησαν με την παρουσία τους οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι, αλλά και όλοι αυτοί που συνέβαλαν στην ανέγερση του Μνημείου, άσχετα αν συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ.
Οι εχθροί του λαού γνωρίζουν ότι αυτά τα παλικάρια γεννήθηκαν μέσα από τα σπλάχνα του ΚΚΕ, ότι το παράδειγμά τους εμπνέει σήμερα χιλιάδες αγωνιστές για την ανιδιοτέλεια, την αφοβία απέναντι στον αντίπαλο, την αγάπη στο φτωχό λαό, την πίστη στα ιδανικά για μια ανώτερη κοινωνία, που θα καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.
Αυτοί οι δεσμοί δεν σβήνουν με μπογιά που ρίχνουν νύχτα οι "γυμνοσάλιαγκες".
Καλούμε το λαό της Πελοποννήσου να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες, να απομονώσει τις αντιδραστικές δυνάμεις που στρέφονται ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, να περιφρουρήσει το Μνημείο τιμής της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: