Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πέραμα: Επίθεση στο Παράρτημα του Συνδικάτου Μετάλλου από χρυσαυγίτες


Σε σκίσιμο αφισών στο Παράρτημα του Συνδικάτου Μετάλλου στο Πέραμα και σε πέταγμα «τρικ» έξω από την πόρτα του Συνδικάτου προχώρησαν τα ξημερώματα χρυσαυγίτες του «σωματείου» που θέλουν να στήσουν στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.
Στην καταγγελία του το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας σημειώνει:
«Ξημερώματα της 7ης Μαΐου 2015, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εξ αναβολής δίκη των ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, τα τσιράκια των συμφερόντων που έχουν βάλει στο μάτι το Λιμάνι του Πειραιά, το δουλεμπορικό της Χρυσής Αυγής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, άπλωσαν το χέρι τους στο Παράρτημα του Συνδικάτου Μετάλλου στο Πέραμα. Σκίζοντας αφίσες και ανακοινώσεις του Συνδικάτου, πέταξαν τρικάκια μόνο μπροστά στην πόρτα του Παραρτήματος του Συνδικάτου.
Όπως πάντα, μέσα στη νύχτα προκαλούν τους εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αναλαμβάνουν δράση τώρα που η κυβέρνηση προχωράει την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού και δεν θέλει τους εργάτες οργανωμένους να της χαλάνε τη σούπα.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συνεχίζουν να απομονώνουν τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε χώρους δουλειάς και εργατογειτονιές.
Δεν ξεχνάμε ποιοι είναι, ποιος είναι ο ρόλος τους στην υπηρεσία του κεφαλαίου και αυτών που τους ταΐζουν».

902

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυσσα κακιά τους έχει πιάσει. ΄Οχι τους χρυσαυγίτες, αλλά τα αφεντικά τους. Καρφί στο μάτι τους έχει γίνει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Και στέλνουν τους χρυσαυγίτες να "καθαρίσουν" ώστε να μείνει ελεύθερος ο δρόμος για ιδιωτικοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Αναβλήθηκε πάλι η δίκη της χρυσής αυγής. Και ποιοι βοήθησαν σ' αυτό; οι κατηγορούμενοι των πυρήνων της φωτιάς. Αυτοί φορώντας χειροπέδες και φρουρούμενοι ξέφυγαν(;) απ' τους φύλακές τους αστυνομικούς και μπήκαν στην αίθουσα που γινόταν η δίκη και φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα πέταξαν και δυο μπουκάλια νερού έτσι για ξεκάρφωμα. Και βρήκαν ευκαιρία οι χρυσαυγίτες συνήγοροι και δήλωσαν ότι δεν γίνεται δίκη με τέτοια "τρομοκρατία"!!!! Πολύ βολικό για το σύστημα όλο αυτό το περιστατικό.

Γιατί δε μου κάνει εντύπωση η βοήθεια των πυρήνων προς τους χρυσαυγίτες; Και γιατί μου κάνει μπαμ από μακριά ότι ήταν στημένο το όλο σκηνικό; την επόμενη φορά θα βοηθήσουν οι χρυσαυγίτες τους πυρήνες να μη δικαστούν;

Σοφία