Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 25 οικογένειες στις Εργατικές Κατοικίες του Ξηρόκαμπου στο Βόλο - Παρέμβαση του ΚΚΕ


Χωρίς ρεύμα έχει αφήσει η ΔΕΗ 25 οικογένειες και κάτοικους στις Εργατικές Κατοικίες του Ξηρόκαμπου στο Βόλο. Η ΔΕΗ αφαίρεσε τους μετρητές λόγω οφειλών, με αποτέλεσμα επί τρεις μέρες να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.
Το ΚΚΕ βρέθηκε και σήμερα στο χώρο των Εργατικών Κατοικιών. Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας, πραγματοποίησε διάβημα προς το υπουργείο Ανάπτυξης και τα κεντρικά της ΔΕΗ για να καταγγείλει το γεγονός και να απαιτήσει την άμεση επίλυσή του. Υπήρξε διαβεβαίωση και δέσμευση τόσο από το υπουργείο, όσο και από τη ΔΕΗ ότι θα γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος χωρίς κανένα απολύτως κόστος, βάζοντας ωστόσο την προϋπόθεση της κατάρτισης ηλεκτρολογικού σχεδίου για τα διαμερίσματα.
Για το ζήτημα αυτό οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, Απόστολος Νάνος και Θεόδωρος Τσαλούχας, συναντήθηκαν με το Σύλλογο των Ηλεκτρολόγων, τους τεχνικούς της ΔΕΗ, ενώ έγινε και τηλεφωνική παρέμβαση στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά για να συνδράμει για την οικονομική κάλυψη ο Δήμος Βόλου, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: