Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Εύγε υπουργέ μου! («Τιτιβίσματα»...)


Ό,τι και να πει κανείς για αυτόν τον τύπο που διαρκώς συκοφαντεί, ειρωνεύεται και προκαλεί τους εργαζόμενους και το λαό, είναι αδύνατο να αποδώσει το μέγεθος της θρασύτητας, της χυδαιότητας, της υπεροψίας και της αλλαζονείας του. Αυτά πηγάζουν από το αίσθημα της ανίκητης υπεροχής και της ατιμωρησίας που του παρέχει η θέση του στην εξουσία. Ο μόνος που μπορεί να του δώσει την απάντηση που του αξίζει, είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός. Οι ίδιοι που μπορούν να απαντήσουν συνολικά στην κυβέρνηση και στην τάξη που υπηρετεί μια για πάντα. 

Το πρώτο... τιτίβισμα, αφορά την εισβολή και κατάληψη από τις δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ, της ΕΡΤ, σήμερα. (Από το Ποντίκι ΕΔΩ.)

"Τα εύσημά του απέδωσε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, για την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.  Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται στο Καζακστάν, για το συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εντούτοις ενημερώθηκε άμεσα για την επιχείρηση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο

Έσπευσε λοιπόν να στείλει μέσω Twitter συγχαρητήρια στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια με την εξής ανάρτηση: «Υπουργέ μου αν και είμαι στο Καζακστάν έφτασαν και εδώ τα ωραία νέα. Επιτέλους!! Εύγε!».



Με άλλη ανάρτηση συνεχίζει λέγοντας: «Φαντάζεσαι στο Καζακστάν ή οπουδήποτε αλλού τόσους μήνες κατάληψη σε δημόσιο κτίριο; Το πιστεύεις; Φτάνει πια!», τονίζοντας ότι «αυτά δε γίνονται ούτε στο Καζακστάν»

«Τώρα μην μου πεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί; Αστειεύεσαι προφανώς ε;», ήταν το τελευταίο «τιτίβισμα» του υπουργού Υγείας.

Το δεύτερο... τιτίβισμα αφορά κινητοποίηση εργαζομένων στο υπ. Υγείας  (από το facebook):


Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2013.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν τον καταλαβαίνετε καθόλου τον υπουργάκο μας. Δεν μπορεί τώρα να ασχολείται με τα προβλήματα της πλέμπας. ΄Εχει τα δικά του προβλήματα. Κι είναι πάρα πολύ σοβαρά. Πρέπει να βρει γρήγορα σχήμα κυβερνητικό να τρυπώσει γιατι αυτό που βρίσκεται παραπαίει. Ξέρετε τι είναι να αναγκαστείς να κάνεις γαργάρα όλα αυτά που έλεγες για την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί σε λίγο ενδέχεται να συνεργαστείς μαζί της; Αμφιβάλλετε; Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει τέχνη το να μπορείς να κρατήσεις την υπουργική σου θέση. Κι ο Μπουμπούκος είναι παλιά καραβάνα.