Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! Ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται βοήθεια!


Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι χαρακτηριστικά της ανθρωπιάς.  Σήμερα είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε πολλοί συνάνθρωποί μας τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. Όλοι λέμε «την υγειά μας να’ χουμε» για να αντέξουμε. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχουμε ούτε αυτή;

Ο Αντώνης ΑΒΡΑΔΕΣ είναι εργάτης της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο. Έχει να πληρωθεί από τη δουλειά του πάνω από πέντε μήνες, αφού συμμετέχει με όλους τους συναδέλφους του στην ηρωική απεργία των Χαλυβουργών. Το παιδί του αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει μετά το Πάσχα να χειρουργηθεί. Είναι επείγον! Το οικονομικό κόστος είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του απεργού που δεν έχει άλλα έσοδα.

Καλούμαστε να βοηθήσουμε εμείς, όποιος μπορεί, όσο μπορεί ο καθένας μας. Ας εκφράσουμε για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη μας, με πράξεις,  σε έναν συνάνθρωπό μας  που την χρειάζεται.

Έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός για αυτόν τον σκοπό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 194/343271-85

10 σχόλια:

Scorpion49 είπε...

Να συμβάλουμε όλοι, ότι μπορεί ο καθένας μας από το υστέρημα του!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με την επέμβαση, και γρήγορα να είναι παρελθόν η περιπέτεια υγείας του παιδιού του Αντώνη Αβράδη.

Ανώνυμος είπε...

άντε βρε αδέρφια... η τράπεζα άκομα και κατάθεση 1 ευρώ την κάνει δεκτή!

dimitris είπε...

MΠΡABO ΟΙΚΟΔΟΜΕ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

μαχαιρης είπε...

Αμεσως...!!
Ευχαριστω οικοδομε..Που με την εκκληση σου αυτη, μας δινεις την ευκαιρια..Να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι..Βοηθωντας τον συναδερφο μας...!!

Bill είπε...

Οικοδόμε επειδή σκοπεύω να βοηθήσω και αύριο κιόλας, επιβέβαιωσε σε παρακαλώ ότι ο λογαριασμός ανήκει σίγουρα σε αυτον τον άνθρωπο γιατί μέσω internet κυκλοφορούν διάφορες απάτες. Ευχαριστώ.

serenata είπε...

Ειδικά μέρες που είναι ας βοηθήσουμε όλοι!!
Μπράβο οικοδόμε!

Διαχειριστής είπε...

Επειδή το πρότεινα και από το blog μου και έβαλα και χρήματα, υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει, όπως γράφει σχόλιο παραπάνω;

Πάντως ο λογαριασμός είναι σε αυτό το όνομα.

Οικοδόμος είπε...

κ.κ. καλησπέρα.
Κατέθεσα κι εγώ χρήματα στο λογαριασμό και άτομα που γνωρίζω.
Τα στοιχεία και ο λογαριασμός που δημοσίευσα, κυκλοφόρησαν -τα ίδια- σε πολλά γνωστά μπλογκς της "γειτονιάς" μας. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο που έχει ανάγκη.
Καλή δύναμη!

Codra mars είπε...

μαθαμε τι εγινε με το παιδι του σφου;;

Οικοδόμος είπε...

Όχι σφε, δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του.