Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται…


Οι εκβιασμοί δεν ήταν αρκετοί. Τώρα μας απειλούν! Θα πάρουν, λέει, τη «βοήθειά» τους και θα φύγουν, αν δεν ψηφίσουμε τα κόμματα που… «πρέπει» να ψηφίσουμε στις εκλογές (όταν αυτές θα γίνουν…). Σε λίγο, θα μας βάζουν στην τσέπη τα ψηφοδέλτια της αρεσκείας τους… σταυρωμένα, αν θέλουμε να συνεχιστεί η «διάσωσή» μας! Επιχειρούν να μας τρομοκρατήσουν. Γίνεται ξεκάθαρο σε όλο και περισσότερους, προς τα που σπρώχνουν τα πράγματα οι γκάγκστερς των Βρυξελλών και οι εντολοδόχοι συγκυβερνήτες.

Από τη μια, στο όνομα της «σωτηρίας της πατρίδας»,  γκρεμίζουν με περισσή σπουδή τα εργασιακά δικαιώματά μας. Οδηγούν στην ανεργία και την ανασφάλεια χιλιάδες εργαζόμενους μέρα με τη μέρα. Χαρατσώνουν τη ζωή μας χωρίς σταματημό. Σπρώχνουν στην φτώχια, την πείνα και την εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερα τμήματα του λαού. Ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία «μπιρ παρά». Ξεχαρβαλώνουν ό,τι απέμεινε στην Υγεία, την Παιδεία, την  Κοινωνική Ασφάλιση, στο όνομα του… νοικοκυρέματος. Αφαιρούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις μας. Χτυπούν τις διαδηλώσεις μας.

Οι εκλογές που «έπρεπε» να είχαν γίνει, όλο μετατίθενται για… αργότερα και βλέπουμε. Όλα αυτά, με χυδαίους και πρόστυχους εκβιασμούς από τη μεριά της κυβέρνησης και των προστατών της, με κατασυκοφάντηση και πνίξιμο (με την βοήθεια των ΜΜΕ) κάθε αντίθετης φωνής. Τώρα και με το πρόσχημα της τρομοκρατίας, που εντελώς συμπτωματικά… μας προέκυψε, επιχειρούν να μας τρομοκρατήσουν ακόμα περισσότερο.

Για πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;
Για πόσο ακόμα θα κάνουμε υπομονή;
Για πόσο ακόμα θα έχουμε σκυμμένο το κεφάλι;

Μας παραμυθιάζουν με μια… καταστροφική, λέει, πτώχευση.
Έχουμε «πτωχεύσει» προ πολλού!
Όταν δεν έχεις λεφτά στην τσέπη, τι είσαι;
Φτωχός είσαι!

Μπήκαν στα σπίτια μας και κάνουν κουμάντο. Μην τους δώσουμε και τα κλειδιά…

Ε, όχι ρε, δεν πάει άλλο! Ήρθε η ώρα να «μιλήσουμε» σε όλους αυτούς τους κυρίους, όποια γλώσσα κι αν μιλούν,  με τον μόνο τρόπο που δείχνουν να  καταλαβαίνουν…

Βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: