Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η «αριστερή» βουλευτής Ρεπούση προσβάλει έναν ολόκληρο λαό



Προκλητική, ασεβής και κυρίως αμετανόητη αρνητής, η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Μαρία Ρεπούση – τα κατάφεραν οι εχθροί των Ποντίων, εύγε Φώτη Κουβέλη- εκπρόσωπος των αναθεωρητών της ελληνικής ιστορίας, εμφανίστηκε χθες στη βουλή!

Τι έκανε η γνωστή συγγραφέας του βιβλίου ιστορίας του ….’συνωστιμού’;
Αποχώρησε επιδεικτικά από την αίθουσα, μόλις ο πρόεδρος της βουλής ζήτησε από τους 300 βουλευτές να σηκωθούν όρθιοι και να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τα γενοκτονημένα θύματα του Τουρκικού φασισμού!

Υπάρχουν φωτογραφίες που κατέγραψαν λεπτό προς λεπτό την ιταμή πρόκληση!

Υπάρχουν μαρτυρίες δημοσιογράφων που επιβεβαιώνουν το προκλητικό γεγονός!

Εάν η κυρία αυτή έκανε το ίδιο ακριβώς στη Γαλλία ή την Ελβετία, θα έμπαινε φυλακή! Η άρνηση της γενοκτονίας είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ στις πολιτισμένες αυτές χώρες.

Και στην Ελλάδα τι;

Στην Ελλάδα τιμούμε τους αρνητές της γενοκτονίας, κάνοντάς τους υποψήφιους βουλευτές και με λίγες εκατοντάδες ψήφους τους εκλέγουμε για να τους επιβραβεύσουμε!

Και το αμείλικτο ερώτημα που βγαίνει από τις ψυχές όλων υμών των απογόνων εκείνων που επέζησαν από το μέγιστο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είναι αν ο πρόεδρος του κόμματος της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτης Κουβέλης εγκρίνει την ασεβή αυτή στάση της!

Την εγκρίνεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ κύριε Κουβέλη;

Γιατί αν την εγκρίνεις, ξέρουν οι Πόντιοι πώς να απαντήσουν.

Αν όμως δεν την εγκρίνεις, ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να ξεπλυθεί η προσβολή:

ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ!

Δεν υπάρχει άλλη συγνώμη για όλους τους Πόντιους απανταχού της γης που να γίνει δεκτή από εσένα, εκτός από αυτήν την ενέργεια.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Απόγονος Ποντίων που επιβίωσαν από το ΓΕΝΟΤΕΛΕΜΑ

Υ.Γ.
Το θέμα όμως δεν είναι η συμπεριφορά τη κυρίας Ρεπούση κύριε Κουβέλη, αλλά η δική σου ως προέδρου Ελληνικού Κόμματος που εκπροσωπείται στη βουλή.
Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/
Το είδα στο Ζείδωρον

15 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το υστερόγραφο!
Την κυρία και το τι πρεσβεύει την μάθαμε την ξέρουμε, δεν μας κάνει εντύπωση! Ο κ. Κουβέλης όμως?
Οφείλει να τοποθετηθεί απέναντι στις θέσεις της κυρίας αυτής...
Για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ποιοι ζητούν την ψήφο του..!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΟΙΚΟΔΟΜΕ

TO ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ" ΤΑΧΑ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΙΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 'ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΟΔΕΡΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΟΕΤΑΙ Η ΟΧΙ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

ΦΥΣΙΚΑ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ ΕΛΕΙΝΟ ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

ΣΤΗΝ ΛΙΘΟΥΝΑΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΑΣ ΜΕΣΑ.

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Μαρία Νικολάου είπε...

Η μαντάμ ίσως έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, το θέμα είναι ότι ψηφίστηκε για να είναι βουλευτής.
Σε αυτές τις εκλογές μήπως αντί για ''ψήφο οργής'' ρίξαμε ''ψήφο μαλακίας'';
Καλησπέρα.

Οικοδόμος είπε...

@kariatida62:
Καλημέρα. Πράγματι, θα είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση του κ. Κουβέλη. Αν βρει λίγο χρόνο βέβαια μέσα στην αγωνία του για το σχεδιασμό της επόμενης (συν)κυβέρνησης...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@ΘΕΡΣΙΤΗΣ:
Έχεις απόλυτο δίκιο στις επισημάνσεις σου τις οποίες συνυπογράφω.
Καμιά ιδέα, καμιά θέση, καμιά άποψη δεν πρέπει να ποινικοποιείται. Να μάθει ο κόσμος ιστορία είναι το ζητούμενο και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.
Το θέμα είναι να γίνει αυτό...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Μαρία Νι:
Καλημέρα. Μη σου πω... πολλά καντάρια...
Καλή δύναμη!

μαχαιρης είπε...

Μηπως θα πρεπει..Και οι υπολοιποι βουλευτες της ΔΗΜΑΡ..Να εκφρασουν καποια γνωμη;;
Αυτους η εκλεκτη συναδελφος...!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ;;;

Cos είπε...

Το άρθρο είναι βαθιά αντιδραστικό και συμφωνώ απόλυτα με τις επισημάνσεις του Θερσίτη. Δεν έχω καμία ιδεολογική σχέση με την Κα Ρεπούση, αλλά κατά την άποψή μου το πρόβλημα είναι η "ενός λεπτού σιγή" της βουλής και όχι η στάση της Κας Ρεπούση.

Scorpion49 είπε...

«Να μάθει ο κόσμος ιστορία». Το μέγα ζητούμενο, για να μπορέσουν κυρίως οι νέες γενιές να διαμορφώσουν τεκμηριωμένη άποψη, να δουν τα πράγματα από τη πραγματική τους σκοπιά, για να μπορέσουν να βαδίσουν σταθερά στο μέλλον, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Πότε όμως θα διδαχθούν οι λαοί την αληθινή-αμακιγιάριστη παγκόσμια ιστορία; Πότε θα τους πουν την αλήθεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί από τη εποχή του Χριστόφορου Κολόμβου και εντεύθεν στον πλανήτη μας; Πότε θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ιθύνοντες νους των εγκληματικών πολέμων που πήραν και το χαρακτήρα της γενοκτονίας; Η Γενοκτονία των Ποντίων, όπως και κάθε άλλη γενοκτονία, πρέπει να αναγνωριστεί από όλους και κυρίως από τους διαπράξαντες αυτήν, ώστε όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να αποκηρυχθούν τέτοιου είδους πρακτικές, αλλά και να καταδικαστεί κάθε πράξη βίας που στοχεύει στον αφανισμό ενός λαού, ή στην κατάκτησή του.

Για τη στάση της κυρίας καλό θα ήταν να μάθουμε και την άποψη των συναδέλφων της στη ΔΗΜΑΡ.

Όσο για τα…. «καντάρια» φίλε Οικοδόμε, λυπάμαι που το λέω, αλλά οι ποσότητες ήταν πολύ μικρές σε σύγκριση μ’ αυτές που θα ακολουθήσουν λίαν συντόμως!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ οικοδόμε, για να αναρτήσεις αυτό το άρθρο του κ. Καζαντζίδη, πάει να πει ότι λίγο πολύ το υιοθετείς.Κανένα πρόβλημα.Αν και πιστεύω ότι η κα Ρεπούση με την ενέργειά της μάλλον την υποκρισία της ελληνικής εθνικιστικής αφήγησης ήθελε να καταδείξει.Που μάλλον και σεις εκεί του ΚΚΕ ενισχύετε αυτή την αφήγηση.Όταν θα δείχνετε τον ίδιο σεβασμό και για τα θύματα του Μιλόσεβιτς και για τους Τουρκοκύπριους που σφαγιάστηκαν από Ελληνοκύπριους εθνικιστές την περίοδο 1963-1974,τότε να λέγετε ότι είσαστε κομμουνιστές. Αλλιώς, εθνικιστές της δεκάρας είστε!

Οικοδόμος είπε...

@μαχαίρης:
Καλησπέρα μάστορά μου.
Σχεδιάζουν την επόμενη συγκυβέρνηση τα παιδιά. Δεν έχουν χρόνο για τέτοια...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Cos:
Καλησπέρα.
Το άρθρο έχει από κάτω υπογραφή.
Διάβασε το σχόλιό μου στο θερσίτη.

"αλλά κατά την άποψή μου το πρόβλημα είναι η "ενός λεπτού σιγή" της βουλής και όχι η στάση της Κας Ρεπούση."

Η στάση της Ρεπούση κρίνεται νομίζω συνολικότερα από το άρθρο (με την αναφορά στο "συνωστισμό"). Αυτό για τη Βουλή δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς; Αν θέλεις κάντο πιο λιανά.
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@scorpion49:
Καλησπέρα καλέ μου φίλε.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ:
"Πότε όμως θα διδαχθούν οι λαοί την αληθινή-αμακιγιάριστη παγκόσμια ιστορία; Πότε θα τους πουν την αλήθεια για το τι πραγματικά έχει συμβεί από τη εποχή του Χριστόφορου Κολόμβου και εντεύθεν στον πλανήτη μας; Πότε θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ιθύνοντες νους των εγκληματικών πολέμων που πήραν και το χαρακτήρα της γενοκτονίας;"
ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!
Ο λαός που γνωρίζει την πραγματική ιστορία του, δεν θα μπορεί παρά να ζει ελεύθερος! Με ότι αυτό συνεπάγεται...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Ανώνυμος 22 Μαΐου 2012 12:37 π.μ.:
Καλησπέρα.
Στην αγωνία σου να τα χώσεις στο ΚΚΕ (τι άγχος κι αυτό, ε φίλε;), σου ξεφεύγουν κάποια θεματάκια.

Το άρθρο έχει από κάτω την υπογραφή αυτού που το έγραψε.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να καταλάβεις αν το υιοθετώ. Το εύκολο είναι να πεις πως το κάνω.

Σ' αυτό το μπλογκ δεν είμαστε πολλοί "του ΚΚΕ". Επίσης, εγώ, που είμαι μόνος μου εδώ, δεν εκφράζω το ΚΚΕ αλλά τον εαυτό μου. Στο www.kke.gr θα βρεις τις επίσημες θέσεις του ΚΚΕ.

Το θέμα της ανάρτησης αφορά στη γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους. Προφανώς διαφωνείς με την ύπαρξή της. Κι άλλοι το κάνουν. Δεν με αφορά όμως.

Προσωπικά καταδικάζω τέτοιες ενέργειες από όποιον κι αν έγιναν. Οι άνθρωποι (άμαχοι πληθυσμοί) είναι άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, κάτω από όποια σημαία κι αν στέκονται. Βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα λοιπόν.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Ίσως θέλοντας να καταδείξω την υποκρισία των Ελλήνων και Κύπριων εθνικιστών, άθελά μου φάνηκα άδικος μαζί σου. Απολογούμαι.