Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ιδανικός εκπρόσωπος!

Καμαρώστε τον!

«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Είναι δήλωση χτεσινή. Εγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, τον αξιότιμο κύριο Χρήστο Πρωτόπαππα στον ραδιοσταθμό «Real FM».

Αυτή ήταν η απάντηση του λεβέντη «αντιεξουσιαστή» όσον αφορά τις αντιδράσεις του λαού στη λαιμητόμο του «μεσοπρόθεσμου».

*

«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Ετσι απάντησε ο μπαρουτοκαπνισμένος «κοσμοχαλαστής», ο ορκισμένος απέναντι στην καπιταλιστική αδικία «σοσιαλιστής». Τα συνηθίζουν τα «σταράτα» λόγια οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και τα επιφανή στελέχη του κόμματος των κυβερνήσεων του Σημίτη.

Της κυβέρνησης του «αυτή είναι η Ελλάδα» και των Χρηματιστηρίων, του κόμματος που, όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις, σήμερα έχει αναδειχτεί σε κόμμα - συνεργάτη του ΔΝΤ.

*

«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Τι θαυμαστή «αποφασιστικότητα»! Τι «γενναιότητα» από έναν πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΕ! Τύφλα να έχει ο Πάγκαλος και τα «τανκς» του. Τύφλα να έχει το θράσος ακόμα και των πιο πατενταρισμένων εργατοπατέρων του πράσινου κομματικού σωλήνα.

Ολης αυτής της πολιτικά ξεδιάντροπης κάστας, που αφού έπαιξε επί μακρόν το ιταμό παιχνίδι της «πέμπτης φάλαγγας» στο εργατικό κίνημα, κατόπιν πέρασε ανοιχτά στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.

*

«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Τέτοιο είναι το πολιτικό τους χάλι, όταν, εκ του ασφαλούς, από τα μικρόφωνα της καθεστωτικής προπαγάνδας, εκφωνούν μονολόγους για να κάνουν επίδειξη «ανδρείας» χωμένοι στη θαλπωρή του θώκου τους.

Τόση και τέτοια είναι και η «μαγκιά» τους απέναντι στο λαό. Για να θυμίζει την πολιτική «ποιότητα» όλων αυτών που αφού πρώτα έδωσαν όλες τις δυνατές εξετάσεις στο «συνδικαλισμό» του καρεκλοκενταυρισμού, κατόπιν προήχθησαν στους σημερινούς «ταγούς» του πατριδοκάπηλου «πατριωτισμού» για να κόβουν μισθούς και συντάξεις από τους χτεσινούς συναδέλφους τους.

*

«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Τι κρίμα να μην έχει κάνει αυτή τη δήλωση ο Πρωτόπαππας πριν από τον ανασχηματισμό. Ισως ο Παπανδρέου να μην τον είχε ξεχάσει...


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
στη στήλη Ημεροδρόμος, στο σημερινό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

2 σχόλια:

http://eyrytixn.blogspot.com είπε...

Όλοι αυτοί οι "πρώην" αποτελούν την αιχμή του δόρατος της επίθεσης του συστήματος. Βλέπεις κάτι ήξερε κι αυτό όταν κάποια στιγμή τους στρατολόγησε στους κόλπους του!

Οικοδόμος είπε...

Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος δεν υπήρξε ποτέ "πρώην". Ανήκει στη φουρνιά των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που αμφιβάλλω αν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, εισπράττοντας παράλληλα μισθούς και "πουλώντας" μας εργατοπατεριλίκι,ενώ αποτελούσαν πάντα τροχοπέδη στην ανάπτυξη ενός υγιούς ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Άλλωστε η όλη πορεία και εξέλιξή του, δείχνει το ποιόν του ανδρός...Άξιος ο μισθός του.