Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η Γεωργία μας χρειάζεται! (παρακαλώ διαδώστε το!)

Η Γεωργία μας χρειάζεται!

Η Γεωργία Παπαζήση είναι μια νέα γυναίκα που ζούσε μια ζωή φυσιολογική όπως οι περισσότεροι από μας: ήταν χαρούμενη, σχεδίαζε μαζί με το σύντροφό της τη δική της οικογένεια, έκανε ταξίδια και απολάμβανε τη ζωή παρέα με έναν  αχώριστο φίλο, το σκυλί της. Έκανε σπουδές, εργαζόταν και ονειρευόταν όπως όλοι οι νέοι άνθρωποι που βλέπουν τη  ζωή ν’ απλώνεται μπροστά τους. Είναι μόνο τριανταενός ετών… όταν η διάγωση  των γιατρών είναι: νόσος λάιμ.

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά το σοκ, στα τριανταπέντε της, η Γεωργία δίνει σκληρή μάχη, βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει. Αγωνίζεται για να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να βρει τη παλιά γνώριμη Γεωργία. 

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Δημιούργησε το ιστολόγιο http://mylymeupdates.blogspot.com/  σαν ένα καθημερινό ημερολόγιο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές. Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνεται σε μας, στους ψηφιακούς της φίλους, με σκοπό να την βοηθήσουμε να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα.

Η εποχή είναι δύσκολη. Όσοι συναντιόμαστε εδώ στις σελίδες του "Οικοδόμου" είμαστε άνθρωποι απλοί, εργαζόμενοι ή μη, η κρίση μας επηρεάζει όλους. Μας επηρεάζει στην τσέπη μας, μη την αφήσουμε να επηρεάσει και την ψυχή μας. Ας συνεισφέρουμε όλοι από το υστέρημά μας στον παρακάτω λογαριασμό.

Η Γεωργία ήταν ένας άνθρωπος σαν κι εμάς. Ας τη βοηθήσουμε στη μάχη που δίνει για να ξαναγίνει σαν κι εμάς. Ας βοηθήσουμε το χαμόγελο να φωτίσει ξανά το όμορφο  πρόσωπό της!

Τράπεζα Πειραιώς 
Αρ.Λογαριασμου: 50 3003 6721 264 - IBAN: GR77 0172 0300 0050 3003 6721 264


Δεν υπάρχουν σχόλια: