Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Φέρνουν το ασφαλιστικό για ψήφιση στη Βουλή το Σαββατοκύριακο. Στέλνουν τον ελληνικό λαό στο εκτελεστικό απόσπασμα μέρα Κυριακή. Μέρα που ούτε οι ναζί δεν εκτελούσαν στην περίοδο της κατοχής. Ντροπή τους!!!

Με απαράδεκτες διαδικασίες φαστ-τρακ η ψήφιση
του Ασφαλιστικού το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο με απαράδεκτες διαδικασίες φαστ-τρακ και επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους και το λαό θέλει η κυβέρνηση να περάσει το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μάη

Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μεθοδεύει την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νόμου αιφνιδιαστικά και με πρόσχημα την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο Κοινοβούλιο πριν από το προγραμματισμένο Γιούρογκρουπ της ερχόμενης Δευτέρας.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επικύρωσε κατά πλειοψηφία την κυβερνητική πρόταση να διεξαχθεί η συζήτηση και η ψήφιση Σάββατο και Κυριακή στην Ολομέλεια της Βουλής. Διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα είχαν μέχρι πρόσφατα ανακοινωθεί από την πλευρά της κυβέρνησης, αύριο Παρασκευή αναμενόταν η ολοκλήρωση των συνεδριάσεων των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αναμενόταν η είσοδος του Ασφαλιστικού και του Φορολογικού στην Ολομέλεια. Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της σημερινής κυβερνητικής εφημερίδας «Αυγή», που ισχυρίζεται: «Ασφαλιστικό και φορολογικό σήμερα στην Επιτροπή, Δευτέρα στην Ολομέλεια»! 

3 σχόλια:

faros είπε...

Διαδικασίες εντελώς φασιστικές ...

Π είπε...

Ποιος δηλώνει αιφνιδιασμένος; Τι πιο λογικό από το να πάει στο Γιουρογκρουπ με ψηφισμένα μέτρα. Σαββατοκύριακο έχουν ψηφιστεί πάμπολλοι αντιδραστικοί νόμοι.

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

Oντως ουτε οι Γερμανοι ,οι "προπατωρες" τους ομως?
Κυριακη τον δολοφονησαν τον Μπελογιαννη και τους σφους του !!!