Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Λιάνα Κανέλλη προς... «αριστερά των λόρδων»: «Τέτοια αριστερά, που δεν βλέπει τους φασίστες, δικαιούται να μη λέγεται αριστερά» (VIDEO)


«Είστε διάδοχοι μιας άθλιας κατάστασης, την πάτε ένα βήμα παραπέρα» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη θέλοντας να αναδείξει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το νομοσχέδιο - λαιμητόμος επεκτείνει όλες τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων.

 
«Συζητάτε αν θα τραβήξετε με αριστερό ή δεξί χέρι το σωληνάκι από τους εργαζόμενους που είναι ήδη στην εντατική με τα δύο προηγούμενα μνημόνια, καπάκι το τρίτο» είπε, προσθέτοντας ότι «το συζητάτε με έναν τρόπο, και ένα λεξιλόγιο, το οποίο σας καθιστά αριστερά λόρδων». Επίσης, ανέφερε ότι η κυβέρνηση ασχολείται με το κοπλιμέντο της Λαγκάρντ και του ΔΝΤ.

«Η μάνα του Φύσσα ίσως δικαιούται ένα γαρύφαλλο παραπάνω γιατί το παιδί της θα το αγκαλιάσει στον τάφο» σημείωσε, με αφορμή τις αναφορές για τη γιορτή της ημέρας, επισημαίνοντας πως «τέτοια αριστερά, που δεν βλέπει τους φασίστες, δικαιούται να μη λέγεται αριστερά». 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: