Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη μεγάλη πορεία ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίαςΑριθμ. Πρωτ.: 27.562                                                  Αθήνα, 29 Μάρτη 2016

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


Προς συνδικαλιστικές οργανώσεις, μαζικούς φορείς, εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, οργανώσεις γυναικών και νεολαίας


ΘΕΜΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι εργατικά Σωματεία, επιτροπές ανέργων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, για αγώνα ενάντια στην ανεργία, καλούν τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή.
Στα πλαίσια αυτά πούλμαν θα αναχωρεί καθημερινά από την πλατεία Καραϊσκάκη για την πορεία και οι ώρες είναι οι εξής:
·        Δευτέρα 4/4: Αναχώρηση για Αίγιο 6 π.μ.
·        Τρίτη 5/4: Αναχώρηση για Ακράτα 6.30 π.μ.
·        Τετάρτη 6/4: Αναχώρηση για Ξυλόκαστρο 6.30 π.μ.
·        Πέμπτη 7/4: Αναχώρηση για Κόρινθο 7.30 π.μ.
·        Παρασκευή 8/4: Αναχώρηση για Αγ. Θεοδώρους 7.30 π.μ.
·        Σάββατο 9/4: Αναχώρηση για Μέγαρα 7.45 π.μ.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτήν την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή σας, αλλά και με κάθε τρόπο που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία της. Να συμβάλλετε στο να αναδειχτεί το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, που έχει χτυπήσει την πόρτα σε χιλιάδες λαϊκές οικογένειες, και να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα προστασίας και στήριξης των ανέργων.
Κλείνουμε συμμετοχή για την πορεία στα συνδικάτα και στους φορείς, στα τηλέφωνα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος, ώρες 9 π.μ. – 2 μ.μ., τηλ: 2105225234.

Δεν υπάρχουν σχόλια: