Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης καταδίκασαν μπροστά στην πρεσβεία της Λετονίας την απόδοση «τιμών» στα ναζιστικά SS και την αντικομμουνιστική πολιτική της ΕΕ (ΦΩΤΟ)


Τη στάση της κυβέρνησης της Λετονίας, που επιτρέπει στους νεοναζί να κάνουν συγκέντρωση «τιμής» στους εγκληματίες - δολοφόνους SS, τους οποίους μάλιστα αποκαλούν ως «ελευθερωτές», καταδίκασαν με συγκέντρωση - διαμαρτυρία σήμερα το πρωί, οι αντιστασιακοί, οι απόγονοι αλλά και οι φίλοι της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.








Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, που έγινε έξω από την πρεσβεία της Λετονίας, την οποία διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ),  μίλησαν οι αντιπρόεδροι της Ένωσης, Γιάννης Ζαγγανάς και Γρηγόρης Τουγλίδης. Και οι δύο καταδίκασαν την αντικομμουνιστική πολιτική της ΕΕ που υποθάλπει τέτοιου  είδους φαινόμενα. Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. 







Ανάλογες συγκεντρώσεις, με απόφαση της FIR (Διεθνής Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων) θα γίνουν μπροστά από τις πρεσβείες της Λετονίας στη Ρώμη, στη Βουδαπέστη, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε διάφορες γερμανικές πόλεις.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: