Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αφού έκαναν τη μ.....α επάγγελμα, έβαλαν ΦΠΑ 13% στο ανθρώπινο σπέρμα!!!


Φόροι, φόροι, φόροι… φόροι παντού. Η καλή μας η κυβέρνηση στην προσπάθειά της «να βγει η χώρα από την κρίση», έβαλε σκοπό να εξοντώσει τους πολίτες αυτής της χώρας. Και τα καταφέρνει μια χαρά. Δεν προλαβαίνουμε να πούμε «δόξα τω θεώ» μετά από κάθε φόρο, νομίζοντας πως είναι ο τελευταίος και ξανά μανά λέμε «βόηθα παναγιά» μόλις μας ρίξουν  τον επόμενο κατακέφαλα!

Τι σκέφτηκαν οι φωστήρες των οικονομικών μας μας να φορολογήσουν – και απορώ πως  τους διέφυγε τόσο καιρό; Το ανθρώπινο σπέρμα! Καλά διαβάσατε, το ανθρώπινο σπέρμα!

Ουρές στην κυριολεξία σχηματίζονται έξω από τις πόρτες των τραπεζών σπέρματος. Αποτελούμενες από νέους άντρες, έλληνες αλλά και αλλοδαπούς, που η οικονομική ανέχεια τους σπρώχνει σε κινήσεις ... απελπισίας. Πενία τέχνας κατεργάζεται που λένε και στο χωριό μου. Οι νέοι αυτοί προσδοκούν σε κάποιο εισόδημα από αυτή τη «δουλειά» ή έστω χαρτζηλίκι, αφού η αμοιβή για τον «κόπο» τους είναι μέχρι πενήντα ευρώ.

[«Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα που θέλουν να γίνουν δότες λόγω οικονομικής κρίσης» επιβεβαιώνει ο Γ. Βουλγαρίδης, βιολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος τράπεζας σπέρματος».Το θέμα αποτελεί κοινό μυστικό εδώ και πολύν καιρό στους κύκλους γυναικολόγων και εξειδικευμένων γιατρών.

Και πόσο μπορεί να αυξηθεί το εισόδημα; Παρ' ότι ο νόμος προβλέπει πως η όλη διαδικασία δεν μπορεί να αμειφθεί περισσότερο από 200 ευρώ, ποσό που θεωρείται αποζημίωση για ιατρικά έξοδα και μετακίνηση, αρκετές τράπεζες σπέρματος πληρώνουν με το... κομμάτι από 30 έως 50 ευρώ. Ποσό ουδόλως ευκαταφρόνητο την περίοδο αυτή.

«Ο δότης εισπράττει 50 ευρώ τη φορά. Δεν μπορεί όμως να διαθέσει το σπέρμα του πάνω από μία φορά την εβδομάδα, ώστε να μην το κάνει επάγγελμα. Είναι διεθνής η οδηγία αυτή, ώστε να μην μπορεί κανείς να επιβιώσει με τα ποσά που δίνονται» αναφέρει ο Ευθ. Ιππίκογλου, υπεύθυνος τράπεζας σπέρματος.»] Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 31-07-2011

Έρχεται λοιπόν η κυβέρνηση και βάζει ΦΠΑ 13% στην πώληση του σπέρματος από τις τράπεζες στις ενδιαφερόμενες υποψήφιες μητέρες, προσδοκώντας σε επιπλέον έσοδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχει κοινοτική οδηγία που αναφέρει πως τα προϊόντα του ανθρωπίνου σώματος δεν υπόκεινται σε καθεστώς φορολόγησης. Αυτά θα κοιτάζουμε όμως τώρα; Ο στόχος είναι να γεμίσουμε με κάθε τρόπο τους λογαριασμούς των δανειστών «μας».

Κι αν η αμοιβή για τον κάθε εθελοντή δότη είναι μικρή, ακριβώς για να μην κάνει τη μ…..α «επάγγελμα», φαίνεται πως κάποιοι εγκέφαλοι εκεί στο υπουργείο οικονομικών έκαναν τη μ…..α επάγγελμα προ πολλού…

6 σχόλια:

gitsanas είπε...

Φορολογία στην @*%&@#*, μερική νομιμοποίηση των ναρκωτικών, απ' ότι διαβάζω σήμερα, δραματική μείωση και συγχώνευση σχολείων, τα blogs ενοχλούν, άρα τρομοκρατούμε τους bloggers και ποινικοποιούμε την ελεύθερη σκέψη, ετοιμάζουν την απαγόρευση των σπιτικών κήπων γιατί εγκυμονούν κινδύνους για την δημόσια υγεία και πόσα άλλα κωμικοτραγικά...τα ευτράπελα από την μία, τα λυπηρά από την άλλη...
Καλά το πάνε...ξέρουν αυτοί!!!
Αλλά κι εμείς ξέρουμε...

Υ.Γ. Η ανάρτησή σου "Το ξύπνημα", ήταν καταπληκτική!!! Πρώτη φορά το διάβασα εδώ!!!

Unknown είπε...

Διαβαζοντας το στην Εφημεριδα σοκαριστικα.
" Ιδιαιτερη αυξηση προσερχομενων παρατηρειται τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεις να φαντασθεις πως ενα κιλο "κουραμπιεδες" κι ενα "βιβλιο" με χρωματα για το μικρο εχουν αγαρασθει με τον πληρη ευτελισμο της ανθρωπινης αξιοπρεπειας!!!!!!
Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη για τους κινδυνους που διατρεχει η επομενη γενια ,λογω αιμομιξιας ........λογω της πολλαπλοτητας της προσφορας..........μονο που τουτη την στιγμη δεν καταφερνω να ξεπερασω τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα στις δύο κυρίες!

Θα ήθελα να διαφωνήσω - έστω με μια - με τις επισημάνσεις σας, αλλά δεν μπορώ. Εύστοχες και αληθινές. Φοβάμαι θα δούμε χειρότερα...
Τασούλα, το θέμα της αιμομιξίας που επισημαίνεις, είναι κι αυτό σαν και τόσα άλλα που περνάνε στα "ψιλά". Η πραγματικότητα όμως είναι πως πρόκειται για μια βραδυφλεγή βόμβα που όταν σκάσει οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.
Γίτσα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η ανάρτηση οφείλει και οφείλεται στον Κώστα Παρορίτη, ένα συγγραφέα παραγνωρισμένο, που ακόμα δεν έχει πάρει τη θέση που του αναλογεί από την Ιστορία...

Καλή δύναμη και στις δυο!

μαχαιρης είπε...

Eλα ρε φιλε...
Να σε πιστεψω, οτι δεν ηξερες, οτι ενα απο τα προσοντα, που βαζουν οι ξενοι...Για αυτον που θα εχει δικαιωμα να ειναι...Προθυπουργος στην ελλαδα...Ειναι και η...Χειροτεχνια...
Δεν το ηξερες, ουτε για τους εκπροσωπους τυπου της οποιαδηποτε κυβερνησης;;;
Και καλα...Δεν το ηξερες...Δεν το...Εβλεπες;;;

Οικοδόμος είπε...

"μαχαίρη" καλησπέρα,

σου θυμίζω τους στίχους του Καββαδία:

"πολλά έχουν δει τα μάτια μου
μα αυτό μου φέρνει τρόμο"!!!

Καλώς όρισες και καλή δύναμη!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ είπε...

Κατ' αρχήν οι δότες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ παγκοσμίως ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Κάνουν ΔΩΡΕΑ σπέρματος. Διαβάστε το νόμο 3305/2005. Υπάρχουν σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για όποιον πληρώσει δότη (και για όποιον δότη αμοιφθεί)! Έπειτα είναι ψέμα ότι το κράτος έβαλε ΦΠΑ στη δωρεά σπέρματος. Καμία ιατρική υπηρεσία δεν έχει ΦΠΑ. Αυτό για όσουν ακόμη νομίζουν ότι γλιτώνουν το ΦΠΑ αν ο ιατρός δεν τους κόψει απόφειξη. Μάλιστα είναι παράνομο και θα πρέπει να καταγγείλετε αυτόν που θα σας βάλει ΦΠΑ για τη λήψη σπέρματος δότη.