Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

O Ρουπακιάς «και το ψωμί το κόβει με το χέρι»... Απλά «πήρε το μαχαιράκι του και έκανε στο παιδί δύο γρατζουνιές...»!!!

Ο Ρουπακιάς σε πόζα "εκτελεστή" λίγες
εβδομάδες πριν τη δολοφονία Φύσσα

Δύο γρατζουνιές με ένα μαχαιράκι χαρακτήρισε την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα η αδερφή του φονιά, Χρυσούλα Ρουπακιά, ενώ στην αίθουσα του Εφετείου ένα άτομο επιχείρησε να μπει με μαχαίρι και συνελήφθη.

Η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή με την κατάθεση της Χρυσούλας Ρουπακιά και οι περισσότερες απαντήσεις της ήταν «δεν το ξέρω», «δεν ρώτησα να μάθω», «δεν ενδιαφέρθηκα», «δεν θυμάμαι»...

Κατέθεσε ότι ήξερε μόνο όσα της είπε στο τηλέφωνο ο αδερφός της, στη μία το βράδυ της δολοφονίας, δηλαδή ότι τσακώθηκε με κάποιους και τον έχουν στο τμήμα. Στις 4 το πρωί είπε ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του Ρουπακιά, η οποία είπε «δεν ξέρουμε κι εμείς, τα βλέπουμε από το ίντερνετ».

Χ. Ρουπακιά: Χτύπησα κι εγώ στο ίντερνετ «επίθεση Αμφιάλη 17 Σεπτεμβρίου» και άρχισε να μου βγάζει...

Πρόεδρος: Επίθεση στην Αμφιάλη πώς σας ήρθε να γράψετε;

Χ. Ρουπακιά: Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα, ασυναίσθητα το έγραψα.

Πρόεδρος: Μα ποιο στοιχείο σας έκανε να γράψετε επίθεση στην Αμφιάλη; Πως ξέρατε ότι αφορούσε επίθεση που εμπλέκονταν ο αδερφός σας και δεν ήταν κάτι άλλο;

Στην προσπάθειά της να πείσει ότι ο αδερφός της είναι συζητήσιμος, οικογενειάρχης, ισχυρίστηκε ότι «ακόμα και το ψωμί το κόβει με το χέρι, δεν χρησιμοποιεί μαχαίρι». Σύμφωνα με τη μάρτυρα ο Ρουπακιάς της είπε «ότι την ώρα που έφτασε με το αυτοκίνητο, δεν ξέρω που, ήταν 4-5 άτομα που τον τραβήξανε έξω από το αυτοκίνητο και ο αδελφός μου πήρε το μαχαιράκι του και έκανε στο παιδί δύο γρατζουνιές...».

Πρόεδρος: Και οι γρατσουνιές αυτές τι αντίκτυπο είχαν;

Χ. Ρουπακιά: Απ' ό,τι διάβασα, να πεθάνει το παιδί.

Για το τι προηγήθηκε της δολοφονίας η Χ. Ρουπακιά είπε στο δικαστήριο ότι: «Η νύφη μου, μου είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Δήμου και του είπε ότι κάτι έχει συμβεί στην Τοπική, 11.00 - 11.30 ήταν, ξεκίνησαν να πάνε στην Τοπική. Δεν ξέρω τι έγινε μετά».

Ισχυρίστηκε ότι είναι απλός ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, όπως και ο αδερφός της και ότι παραβρέθηκε στις γνωστές συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά, στις Θερμοπύλες, στο Περιβολάκι της Νίκαιας. Χαρακτηριστική ήταν όμως, η ερώτηση της εφέτη Γ. Τσουλφόγλου για το αν θα αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής για έναν απλό ψηφοφόρο...

Κληθείσα να αναγνωρίσει πρόσωπα από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία Φύσσα, αναγνώρισε τους Τσορβά, Καζαντζόγλου και Πατέλη, τους οποίους είχε αναφέρει προηγουμένως ως φίλους του αδελφού της.

Προσπάθησε να μπει με μαχαίρι


Το μηχάνημα ελέγχου της εισόδου (της οδού Δέγλερη) στο Εφετείο «χτύπησε» και οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι ένα άτομο είχε στο τσαντάκι του σουγιά με λάμα 5 εκατ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα χαρακτηριστικά του ατόμου παρέπεμπαν σε χρυσαυγίτη... Το άτομο συνελήφθη και προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων.

Κείμενο: 902.gr
Φωτογραφία: Realnews - news247.gr 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΑ ΟΡΚΙΖΕΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ntokoymento-o-dolofonos-toy-fussa-orkizei-neosullektoys-ths-xryshs-ayghs.4173910.html

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως ετσι μας τα παρουσιαζει η αδελφη του !Δηλαδη ,οση ψυχραιμια και να εχεις...φορα παιρνεις και χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο! Μετα απο τοσο καιρο ,το παιδι χαθηκε τοσο αδικα και μπαμπεσικα....και να ακους την αλλη να μιλα για ''γρατσουνιες''!!Εμεις φταιμε ομως πιο πολυ! Εμεις ο λαος που αντι να τους παρουμε φαλαγγι να τους κοψουμε τον ηχα τους αφησαμε να θεριεψουν και να μας κοβουν τις ζωες! Θα το πληρωσουμε ακριβα αυτο σαν κοινωνια!!



Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στη δίκη η αδερφή του Ρουπακιά,Χρυσούλα, απέδειξε περίτρανα ότι είναι χρυσαυγίτισσα. ΄Οταν της έδειξαν σε φωτογραφία τον αδερφό της να χαιρετάει ναζιστικά εκείνη είπε ότι δεν ξερει ποιος χαιρετισμός ήταν αυτός κι ότι δεν ξέρει τι είναι τα SS. ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Επίσης είπε ότι η ιστορία ποτέ δεν της άρεσε και στο Γυμνάσιο είχε 9 σ' αυτό το μάθημα.
ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ΠΆΝΕ ΠΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΆΘΗΜΑ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ.

Σοφία