Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

1ο Εργατικό camping του Εργατικού Κέντρου Άρτας, από 1 έως 5 Αυγούστου στην Λευκάδα


Το Εργατικό Κέντρο Άρτας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των εργαζομένων και ανέργων της περιοχής μας παίρνει την πρωτοβουλία οργάνωσης camping από 1 έως 5 Αυγούστου στην περιοχή Επίσκοπος Λευκάδος, σε οργανωμένο χώρο camping.
Η συμμετοχή την ημέρα για τους ενήλικες είναι 5 ευρώ και για τα παιδιά 3 ευρώ χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση. Για δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Ιούλη και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978134861 και 6978255220
Στην ανακοίνωσή του το ΕΚ Άρτας σημειώνει:
«Η αναψυχή, οι διακοπές είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια για την εργατική λαϊκή οικογένεια, που τσακίζεται καθημερινά στους χώρους εργασίας για ένα κομμάτι ψωμί, για να "τα τσεπώνουν οι μεγαλοεργοδότες" ή ξεροσταλιάζει στις ουρές της ανεργίας για μία ολιγόμηνη δουλειά με ψίχουλα, δεν είναι πολυτέλεια για τους αυτοαπασχολούμενους και αγρότες που δεν γνωρίζουν από αργίες και σχόλες ενώ καθημερινά όλο και περισσότερα τους ζητούν να πληρώνουν.
Οι διακοπές είναι ανάγκη για τα παιδιά της εργατικής τάξης που όλο το χρόνο, αλλά και το καλοκαίρι τους έχουν αναγκάσει να πηγαίνουν από το σχολείο στο φροντιστήριο και πάλι απ’ την αρχή, ενώ όλο και περισσότερα παιδιά αναγκάζονται να δουλεύουν για ψίχουλα για να τα "φέρουν βόλτα στο σπίτι".
Την ίδια ώρα οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές συνολικά η αστική τάξη με τη βοήθεια και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, της ΕΕ, κάνει τις διακοπές της όλο το χρόνο στις πλάτες των εργατών, την ώρα που η απληρωσιά όλο και αυξάνεται, είναι ελάχιστο το κονδύλι που δίνεται για τον κοινωνικό τουρισμό.
Δυναμώνουμε την οργάνωση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση - ΕΕ - κεφάλαιο. "Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας" για τους σκληρούς ταξικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε το επόμενο διάστημα, συμμετέχοντας στο 1ο Εργατικό camping του Εργατικού Κέντρου Άρτας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο camping θα πραγματοποιηθούν προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους, συζητήσεις και μουσικές βραδιές». 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: