Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Μαρινόπουλος: Ας αγωνιστούν οι άλλοι για εμάς, όχι εμείς!!

Το sms που έστειλε το επιχειρησιακό σωματείο 
(Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι προϊόν φωτομοντάζ…)

«Tο Σωματείο μας δεν έχει προκηρύξει για αύριο καμία απεργία ή στάση εργασίας. H Διοίκηση»

Αυτό το sms έστειλε η πλειοψηφία του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου του «Μαρινοπούλου» στα κινητά τηλέφωνα των εργαζόμενων την Τρίτη το βράδυ, παραμονή της στάσης εργασίας που είχαν κηρύξει τα κλαδικά σωματεία της Αττικής με τις Επιτροπές Αγώνα που συγκροτήθηκαν στην επιχείρηση.

Με αυτήν την προκλητική απεργοσπαστική κίνηση το επιχειρησιακό σωματείο εχθρεύεται τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που εξελίσσονται σε όλη τη χώρα, δίνοντας για άλλη μια φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην εργοδοσία, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και με την απειλή να βρεθούν ανά πάσα στιγμή στο δρόμο. 

"Προκλητική απεργοσπαστική κίνηση" - 902.gr

Δείτε επίσης: 
Ηλεκτρονική, Ledra Marriott, Μαρινόπουλος: Όταν εγώ «κοίταζα τη δουλειά μου»…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

1 αυτό το σωματείο καμιά σχέση δεν έχει με το ΠΑΜΕ και καλά θα κάνη να κατεβάσει από την σελίδα του ότι έχει σχέση με το ΠΑΜΕ, καμιά εμπιστοσύνη στους ξεπουλημένους του πανελλαδικού.
2 υπάρχει ταξικό σωματείο εργαζομένων στον «Μαρινοπουλο» και είναι το «σωματείο εργαζομένων στις επιχειρήσεις του ομίλου Μαρινοπουλος στην Β. Ελλάδα».

Ανώνυμος είπε...

Αν μη τι άλλο τι έχουν να πουν τώρα όλα αυτά τα παπαγαλάκια που έβγαιναν και έλεγαν ότι τα εργοστάσια τα κλείνουν οι απεργίες, κι οτι η χαλυβουργία π.χ. του Μάνεση έκλεισε γιατί το ΠΑΜΕ εκεί έκανε απεργία; ΄Ολοι αυτοί οι εργαζόμενοι που τώρα κλείνουν οι επιχειρήσεις και μένουν στο δρόμο ηταν αυτό που λέμε "τα καλά παιδιά" δεν κάναν απεργίες είχαν εργοδοτικά σωματεία και τα ανέχονταν νιώθαν αλληλέγγυοι προς τον εργοδότη τους. Τώρα όμως ο εργοδότης τους τους πετάει στο δρόμο. Αυτός δεν ένιωθε αλληλύγγυος προς τους εργάτες του. Αν και τώρα δεν βγάλουν τα συμπεράσματά τους αυτοί οι εργαζόμενοι είμαστε χαμένοι.

Σοφία