Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τον Ριζοσπάστη θρασύδειλοι!



Το θράσος  των ψευτοπαλικαράδων βουλευτών της χρυσής αυγής  δεν έχει όρια! Το ίδιο και η δειλία τους. Όταν νιώθουν ότι κινδυνεύουν χρησιμοποιούν οτιδήποτε για να αποποιηθούν το αποκρουστικό ναζιστικό πρόσωπό τους. Τους φεύγει ο «τσαμπουκάς», απαρνιούνται… «ιδεολογία», ξεπουλάνε την… «τιμή» τους, αλληλοκαρφώνονται μπροστά στους ανακριτές. Κάνουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους, χωρίς να πρωτοτυπούν. Συμπεριφορές και πρακτικές που αρμόζουν σε μέλη εγκληματικής συμμορίας. Αυτή τη φορά όμως, ένας από αυτούς... «πρωτοτύπησε».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαριτίνας Ζαφειριάδου στον Ενικό, ο βουλευτής «Καιάδας»-Γερμενής  υποστήριξε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής (που συζητά επί των αιτήσεων άρσης ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής), ότι… διώκεται για την ιδεολογία του. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει η ώρα που θα με κατηγορούσαν για ανατροπή του πολιτεύματος», είπε, υποστηρίζοντας πως ό,τι κάνει το κάνει από... ενθουσιασμό… Για να γίνει πιο... πιστευτός υποστήριξε μάλιστα ότι έχει την ελληνική σημαία στο σαλόνι του, ενώ… «θυμήθηκε» ότι τη δεκαετία του '60 ο παππούς του έστελνε την μητέρα του να αγοράσει τον «Ριζοσπάστη»…

Τον Ριζοσπάστη και το ΚΚΕ, όσο και να προσπαθούν οι φασίστες, δεν μπορούν να τα λερώσουν. Όμως, ας τα χαίρονται τα ναζιστικά καμάρια τους όσοι τα ψήφισαν και τους έδωσαν και βήμα στη βουλή. Εκτός και αν τον τελευταίο καιρό  παίρνουν κι αυτοί το μάθημά τους...

ΥΓ. Το γεγονός ότι ο Ριζοσπάστης δεν κυκλοφορούσε από το ΄47 μέχρι το΄74 είναι «ψιλά γράμματα» για τα... αγράμματα ναζιστικά καθάρματα...

Πέμπτη 10 Οκτώβρη 2013.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρεσύρθημεν κύριε πρόεδρε, δε φταίμε σας λέμε!!! Εμείς είμαστε καλοί εθνικόφρονες πολίτες και όχι ναζί. Και ήμασταν και αγωνισταράδες απ' τα γενοφάσκια μας. Στη δεκαετία του '60 αγοράζαμε και Ριζοσπάστη. Προτιμούσαμε βέβαια αυτόν που έβγαινε στην Ασφάλεια. ΄Ητο και πιο έγκυρος. Στο τέλος της δεκαετίας του '60 γίναμε κι επαναστάτες. Μ' ένα πουλί να! με το συμπάθειο.Για να μη μας πάρουν οι κομμουνιστές τα σπίτια. Μετά τη μεταπολίτευσιν γίναμε κι εμείς Πασόκοι. Κι αγοράζαμε κι εφημερίδα. Την Αυριανή αν την έχετε ακουστά κύριε προεδρε.Α, τι ωραίοι καιροί τότε. Κλέβαν οι αρχηγοί μας αλλά μασουλούσαμε κι εμείς το κοκαλάκι μας. ΄Ωσπου μια ωραία πρωία μας είπαν τέρμα το κόκαλο. Οι κλέφτες. Οι απατεώνες. Τα λαμόγια. Αποφασίσαν να κλέβουν και να τα κρατάνε όλα για αυτούς. Γι' αυτό κύριε προεδρε κι εγώ πάνω στον ενθουσιασμό μου, πήρα ανάποδες και εγινα χρυσαυγίτης. Και βρήκα άλλους να μου δίνουν το κοκαλάκι μου κι εγώ να ψηφίζω να μην πληρώνουν μία στο κράτος ως φόρους. Γι' αυτό σας λέω κύριε πρόεδρε πάντα πατριώτης ήμουν. ΄Οπως κι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια ψηφίζαν Πασόκ ή Νδ ενώ ήξεραν τι λαμόγια είναι.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Ρε από ποιο περίπτερο αγόραζε τον παράνομο Ριζοσπάστη; Τι λένε τα ΟΥΓΚανα ρε;

Ανώνυμος είπε...

Μα να παρουσιάζει ο σκ*τοφασίστας ως δείγμα ιστορικής καταβολής της αγωνιστηκής / δημοκρατικής του "συνέπειας", το ότι ο παπούς του έστελνε την μάνα του να πάρει τον Ριζοσπάστη;;;

Χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πιο τραγικό απ' όλα είναι η περίπτωση του "Πρώτου Θέματος" του Αναστασιάδη. Η εφημερίδα που έστησε όλο το σκηνικό του ίματζ της χρυσής αυγής ως προστάτιδας γηραιών κυρίων-χωρίς να μας πούνε ότι οι κυρίες αυτές ήταν μαμάδες υποψηφίων βολευτών της Χ.Α.- που πάνε αμέριμνες να πάρουν τη σύνταξή τους, το ίματζ της χρυσής αυγής ως της καλής αντισυστημικής δύναμης. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. "Οι ναζί ξανάρχονται" αλλαλάζει τρομοκρατημένος ο Αναστασιάδης. Αμ, οι ναζί δεν έρχονται τώρα κ. Αναστασιάδη. Οι ναζί ήταν πάντα εδώ. Στο πρόσωπο ποταπών προσκυνημένων δημοσιογραφίσκων,πολιτικών και λοιπών Ελληναράδων, που για το χρήμα πουλάνε και τη μάνα τους. Και είναι τουλάχιστον γελοίο να βλέπουμε ναζί να κατηγορούνε ναζί.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη που παρεμβαίνω.
Αξιότιμε κε Γερμενή την δεκαετία του '60, μόνο ένα πρόσωπο στον πλανήτη, θα μπορούσε να αγοράζει και να διανέμει τον Ριζοσπάστη.
Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Chuck Norris.
Γιατί;
Διότι απλούστατα είχε πάψει η έκδοσή -του νόμιμη ή παράνομη -(με απόφαση του ΚΚΕ) από το 1950, δηλαδή δύο χρόνια πριν από την εκτέλεση του Νίκου Μπελλογιάννη.
Κατά τα λοιπά, μόνο μία συμβουλή :
Μείνετε μακριά από παραισθησιογόνες και ψυχοτρόπες ουσίες. Κανένας δεν είδε προκοπή από δαύτες! Άσε που λίγο θέλουν οι εισαγγελλείς να σας φορτώσουν και καμιά τοξικολογική εξέταση.
Ατραπός

Ανώνυμος είπε...

1) Συμφωνώ ότι έχουν γίνει καταγέλαστοι. Το πολιτικό ζήτημα όμως είναι να γίνει αυτό αντιληπτό και από τους ψηφοφόρους τους, αυτούς τουλάχιστον που διατηρούν ψήγματα ορθής λογικής.Αμφιβάλω αν η ξεφτίλα αυτή έχει γίνει κατανοητή από τον πολύ κόσμο που τους ψήφισε. Αντίθετα ένας τουλάχιστον που γνωρίζω και παρακολουθώ (δεν ξέρω κι άλλον) συνεχίζει στο ίδιο βιολί.
2) Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια άλλη λέξη για κλείσιμο, π.χ. καθάρματα. Ο παραλληλισμός με τους φασίστες προσβάλει κάποιους ανθρώπους που στο κάτω κάτω δεν φταίνε για την κατάστασή τους. Είμαι σίγουρος ότι από ανεξέλεγκτη οργή γι΄ αυτά που ακούς διάλεξες αυτή τη λέξη και αν ήσουν πιο ψύχραιμος θα διάλεγες άλλη. Αν συμφωνείς με την επισήμανση, άλλαξε απλώς τη λέξη με όποια θες και σβήσε καλύτερα το νο 2 του σχολίου μου. Αν δεν συμφωνείς, δεν θα τα χαλάσουμε, και γω πολλές φορές πάνω στο θυμό λέω πράγματα που μετά το μετανιώνω, γιατί θα μπορούσα να τα είχα πει καλύτερα. Στο λέω επίσης για να μην δώσεις και "πάτημα" σε τίποτα αντικουκουέδες να σχολιάσουν αρνητικά. Ό,τι και αν αποφασίσεις, θα προτιμούσα να σβήσεις το Νο 2 του σχολίου μου. Γιάννης Ν.

Ανώνυμος είπε...

΄Ωπα!!! Οικοδόμε πού είσαι; Ελπίζω όλα να είναι καλά και να μη συμβαίνει κάτι σοβαρό. Αν πάλι είπες να περάσεις λίγο περισσότερο καιρό με τους δικούς σου ανθρώπους καλά να περνάς.

Σοφία

Οικοδόμος είπε...

@Γιάννης Ν.:
Σωστή η επισήμανσή σου, αν και δεν είχα στο μυαλό μου αυτούς τους ανθρώπους όταν χρησιμοποιούσα τη λέξη. Ευχαριστώ.
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Σοφία:
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Όλα καλά.
Καλή δύναμη!