Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τα "λιοντάρια" δεν θα χορτάσουν αν δεν φάνε και τους θηριοδαμαστές τους...



Ο Τζορτζ Μπεστ, ο σπουδαίος βορειοϊρλανδός ποδοσφαιριστής ο οποίος σπατάλησε το ταλέντο του υποκύπτοντας στα πάθη του, αρεσκόταν να διηγείται μια προσωπική του ιστορία: βρισκόταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μια Μις Κόσμος, με ανοιγμένες σαμπάνιες και με πεταμένα λεφτά στο κρεβάτι, τα οποία είχε κερδίσει στο καζίνο. Ο γκρουμ που του χτύπησε την πόρτα για να του φέρει άλλη μια σαμπάνια,
του έκανε τότε την "ερώτηση τού ενός εκατομμυρίου δολαρίων": "τί πήγε στραβά Τζόρτζι;"!

Αυτόν τον αφελή υπάλληλο μου θυμίζει κι ο Ν. Δένδιας όταν παριστάνει τον τιμητή του ρατσισμού, με αφορμή τη δολοφονία ιρακινού από ακροδεξιούς στο κέντρο των Αθηνών. Μπορώ να δικαιολογήσω τον υπουργό Δημόσιας Τάξης μόνο αν υποκρίνεται πως δεν καταλαβαίνει τί σύμβαίνει. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση η πολιτική του ανάλυση είναι διασταύρωση χιμπαντζή με ξανθιάς των ανεκδότων!

"Αγαπητέ" Ν. Δένδια, το μόνο που με εκπλήσσει από το μπαράζ ρατσιστικών επιθέσεων σε όλη την Ελλάδα είναι που δεν έχουμε δει (ακόμα;) κεφάλι πακιστανού σε παλούκι να περιφέρεται από τα "παλικάρια" τής Χρυσής Αυγής κι από δίπλα ο όχλος να ζητωκραυγάζει για τους "απελευθερωτές τού έθνους". Οταν το κράτος, με κινήσεις όπως το πογκρόμ σε βάρος μεταναστών, νομιμοποιεί τη ρατσιστική βία είναι φανερό ότι απελευθερώνει εκείνες τις δυνάμεις, χθόνιες και υποχθόνιες, οι οποίες εκμεταλλεύονται με το πιο χυδαίο τρόπο τη φυσική ροπή τής μάζας να κατηγορεί γιά τα δεινά της τους πιο αδύναμους ανάμεσά της, "ξεχνώντας" πως πηγή των συμφορών της είναι εκείνοι που κρατούν τα λουριά της κι όχι οι κάθε λογής σκλάβοι...

Αν θέλει ο Ν. Δένδιας να γίνει από κουτσαβάκης μάγκας, οφείλει όλη αυτήν την "αντρίλα" που βγάζει στις δηλώσεις του και στους οργουελικούς "Ξένιους Δίες" του να τη διοχετεύσει εκεί που θα έπρεπε, δηλαδή προς την Ευρώπη, η οποία παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι το μεταναστευτικό δεν είναι ένα αποκλειστικώς ελληνικό ζήτημα, αλλά την αφορά άμεσα. Ο υπουργός, και η κυβέρνηση συνολικώς, αντί να ικανοποιούν τα κατώτερα ένστικτα των ελλήνων με επιχειρήσεις που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, καλό είναι να βάλουν μπροστά ένα πραγματικό σχέδιο δράσης το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την αλλαγή τού "Δουβλίνο ΙΙ" το οποίο δεν επιτρέπει σήμερα την προώθηση μεταναστών στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου άλλωστε θέλουν να καταλήξουν.

Σε διαφορετική περίπτωση, κι ας το έχει υπόψη ο Ν. Δένδιας, όσο αίμα κι αν πέσει στην αρένα τα "λιοντάρια" δεν θα χορτάσουν μέχρι να καταβροχθίσουν και τους "θηριοδαμαστές" τους...

2 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Και πολυ του ειναι...Του ΚΛΟΟΥΝ...Να τονε πεις και..Θηριοδαμαστη...!!
Παραπανω απο..Αποτυχημενο "ΚΟΜΠΕΡ"
Δεν θα τον ελεγα...!!
Οσο για τις καταδιωξεις...

Ο Καισαρας..ΕΣΦΑΞΕ..!! 3000 000 Γαλατες...Και 2000 000 Γερμανους..!!
Σε μια.."σκουπα" της εποχης του...
Ο Κομμοδος..Ο Νερων...
Ο Ιουλιανος..Εδωσαν..Εκατομμυρια Χριστιανους στα..Λιονταρια...
Οι Τουρκοι.."καθαρισαν" τους Αρμεναιους..Τους Ελληνες..Τους Κουρδους,που αντιστεκονται...
Ο Χιτλερ..Φουρνισε τους Εβραιους,φτωχους...Τους Ρομα, τους
Ομοφυλοφιλους...

Ολοι χωρις αποτελεσμα...!!

Ολοι το ηξεραν απο πριν..Οτι θα αποτυχουν...!!
Ομως..Το θεμα ΔΕΝ ειναι να "ξεβρωμισει ο τοπος"

Το θεμα ειναι...

Με το αιμα...

Να "εξαγνισθει" η φρικωδης καστα..Της εκαστοτε εξουσιας...!!

Βλεπεις..Τα μονα..ΝΟΜΙΜΑ τεκνα του Δια..με τη γυναικα του Ηρα...!!
Ειναι η Βια και ο Φοβος...!!

Ανώνυμος είπε...

Ελα τώρα οικοδόμε!! Ηρθα πάλι μεσημεριάτικαι για να σου σπάσω τα νευράκια αλλά με την συμπεριφορά σας μου έχετε σπάσει εσείς τα ΝΕΥΡΑ!!!

Ο Δέντριας φιλαράκι σας ειναι και εσείς στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας αποδόμησης της Ελλάδας.

Σας άκουσα καθόλου να μιλάτε για τον Πατρινό που έσφαξαν οι αβγανοί;

Σας άκουσα να μιλάτε για την Μυρτώ που της πολτοποίησε το κεφάλι το πακιστανόσκυλο;; Δεν άκουσα την Αλέκα σας να βγάζει ούτε μια ανακοίνωση.

Τρέξατε μαζί με τον ανθελληνικό Συριζα να μιλήσετε για ρατσιστικό κτύπημα εναντίον του Ιρακινού, ο οποίος τυγχαίνει να ειναι ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Ομως ο άγιος Αλαντίν, έσωσε την κατάσταση και αποδείκτηκε πως τον καθάρισαν ομοεθνεις τους. Και εσείς μεινατε με τον αντιρατσιστικό πουτσο στο χέρι.

Συνεχίστε έτσι και σε λίγο θα σας πάρουμε και εσας με τις πέτρες. Έχετε ντροπιάσει τους εργατικους αγώνες τσουτσέκια

Να σου πω μια ιστορία οικοδόμε; Πριν πολλά χρόνια όταν γινόντουσαν απεργίες στην Πυρκαλ κτλ και κέρδισαν το 8ωρο και τα ανθυγειινά κάποιοι εργάτες, υπηρχαν καποιοι κκεδες που ειχαν πει στους εργάτες πως τους θέλουν πεινασμένους για να κάνουν τους αγώνες. Αυτό ειναι απολυτα διασταυρωμένο γιατί έχω παντρευτεί την κόρη εκεινου του εργάτη που έκανε τώρα απεργίες και όταν άκουσε αυτό απο το κομματόσκυλο του ΚΚΕ τους συχάθηκε.

Έτσι και εγώ σας έχω συχαθεί. Θα σε παρακαλέσω, να μην ξεβρακώνεστε τόσο πολύ ουτε με τις "ρατσιστικές δηλώσεις σας" ουτε με τους αγώνες και καλά που κάνετε για να μας σώσετε.

Εδω οι σταλινομουλάρα σας ειναι πως δεν φταίει ο Παπαντρέου φταίει ο καπιταλισμός. Πφφφφφ τι βρωμάει ρε παιδιά!!! Ο κώλος σας ο ξεβράκωτος.

Αντε τώρα οικοδόμε να πας στην μανα της Μυρτώς να πεις μια κουβέντα. Δεν το έχουν κάνει οι σταλινιστές σου. Κάντο εσύ μπας και σώσεις την τιμή σου.

Αι στο κόρακα ρε!!! Ο Δέντριας ειναι φίλος σας. Μην το ξεχνάτε!! Με την στάση σας αυτόν στηρίζετε.

Αντε και σας εύχομαι εσας τους αγωνιστές μια εμπειρία με τους ισλαμοφασίστες οπως είχε και ο σκηνοθέτης ο Κουνδουρος.
Έτσι να σας πηδηξουν τιποτα λάθροι ισλομοφασίστες Πακιστανά για να δειτε την γλυκα.

Οικοδόμε!!!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΈΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!

ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ!!