Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπς και χημικά στους συνταξιούχους


Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για τη σημερινή επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπς και χημικά στους συνταξιούχους που αγωνίζονται για τη ζωή τους, ενάντια στις μειώσεις των συντάξεών τους. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κράτος έχει συνέχεια.
Όπως με τους Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά, έτσι και τώρα με Τσίπρα, η αντιμετώπιση των συνταξιούχων από το αστικό κράτος είναι η ίδια, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων, που μια ζωή έχυναν τον ιδρώτα τους και τώρα δεν μπορούν να επιβιώσουν, αλλά αρνούνται να συμβιβαστούν με τα ψίχουλα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στο νέα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζουν κυβέρνηση και εργοδοσία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με γκλομπς και χημικά της αστυνομίας, «υποδέχθηκε» η κυβέρνηση τη μεγάλη παναττική κινητοποίηση των συνταξιούχων. Όταν η πορεία των συνταξιούχων έφτασε στη συμβολή της λεωφόρου Β. Σοφίας με την Ηρώδου του Αττικού, οι εκπρόσωποι της απόμαχων της δουλειάς ζήτησαν να αποχωρήσουν οι κλούβες της αστυνομίας και να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Ωστόσο η «απάντηση» της αστυνομίας σε αυτό το αίτημα, ήταν να ρίξει χημικά και να χρησιμοποιήσει τα γκλομπ για να διαλύσει τη συγκέντρωση.http://emporoupallilos.blogspot.gr/2016/10/blog-post_3.html