Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ν. Χατζηνικολάου προς Χρ. Πρωτόπαππα: "Hellooo"!!! (απίστευτο VIDEO!)

Δεν ιδρώνει τ' αυτί του με τίποτα!

Απίστευτη ατάκα του  Χατζηνικολάου προς τον Πρωτόπαππα που για άλλη μια φορά προκλητικά, αποδεικνύει πως δεν ιδρώνει με τίποτα το αυτί του!

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALTER, δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, έχει καλεσμένο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Πρωτόπαππα.

Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να ρωτήσει τον εκπρόσωπο «γιατί μιλάμε σήμερα για επιλεκτική χρεοκοπία αφού το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ψηφίστηκε – κατά τα λεγόμενα της κυβέρνησης – ακριβώς για να αποφευχθεί η χρεοκοπία της χώρας»;

 Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πρωτόπαππας απαγγέλει μονότονα το ποίημά του κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει και τότε ο Χατζηνικολάου μην αντέχοντας άλλο, του λέει το εξής καταπληκτικό:

2 σχόλια:

Scorpion49 είπε...

Το 1996 που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι έκανε Χειρουργική αφαίρεση ιδρωτοποιών αδένων, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και πλήρη αναισθησία κάθε ερώτηση δημοσιογράφου. Αποτέλεσμα όχι μόνο δεν ιδρώνει το αυτί του στο Hello! του Χατζηνικολάου, αλλά ακόμη και με την παρουσία ενός εκατομμυρίου αγανακτισμένων να τον στολίζουν με ανοικτές παλάμες πάλι δε θα ίδρωνε, ή μήπως θα πάθαινε ολική εφίδρωση από το φόβο του; Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός, αλλά παρακαλούμε να αποβάλλει τη χοντροπετσιά που τον διακρίνει γιατί προκαλεί.

Οικοδόμος είπε...

Η χοντροπετσιά είναι χαρακτηριστικό αυτού του είδους των πολιτικών. Ποιόν χαρακτηρίζουμε χοντρόπετσο; Αυτόν που του λείπουν η ευθιξία, το φιλότιμο, η ευαισθησία.

Πολύ εύστοχο Scorpion49, αυτό περί «χειρουργικής αφαίρεσης των ιδρωτοποιών αδένων». Ο άνθρωπος που ιδρώνει, νοιώθει.

Το θέμα είναι πως ο Πρωτόπαππας και οι όμοιοί του νομίζουν πως απευθύνονται σε πολίτες που αφαίρεσαν χειρουργικά τον εγκέφαλό τους!

Πρέπει να τους (απο)δείξουμε το αντίθετο…