Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Επιτυχημένη η εκδήλωση για τους ανέργους και τις οικογένειές τους, που οργάνωσαν τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 του Γενάρη, από το Παράτημα Ιλίου του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και του Παραρτήματος Δυτικών Συνοικιών του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων για τους ανέργους και  εργαζομένους των δυο κλάδων, αφού συμμετείχαν σε αυτή πολλοί συνάδελφοι μαζί με τις οικογένειές τους. Με την εκδήλωση – γλέντι δόθηκε η ευκαιρία, να βρεθούν κοντά άνεργοι και εργαζόμενοι και να συζητήσουν πως θα οργανώσουν την πάλη τους καλύτερα ενάντια στην αντεργατική αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.
Χαιρέτησαν σε αυτήν εκ μέρους των διοικήσεων οι πρόεδροι των παραρτημάτων Δραγασάκης  Μανώλης (οικοδόμοι) και Χατζούδας Γ (επισιτισμός), όπου τόνισαν την μεγάλη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας, την ουσία της ταξικής αλληλεγγύης ως αναπόσπαστο συστατικό στοιχείο της δουλειάς των συνδικάτων, την αναγκαιότητα του συντονισμού της πάλης όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως κλάδων για την επίλυση των προβλημάτων. Οι παραβρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους, στους δρόμους του αγώνα, στην καθημερινή τους πάλη συσπειρωμένοι δίπλα στα ταξικά τους συνδικάτα με πρώτο σταθμό το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για υγεία, την Τρίτη 4 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αυτή η πρωτοβουλία. Καλό είναι να έχει συνέχεια. Ετσι, να φουντώνει η αλληλεγγύη. Η σωστή αλληλεγγύη, όμως, όχι η αλληλεγγύη της ελεημοσύνης. Σου πετάω ένα ξεροκόμματο για να το βουλώσεις και να με ψηφίζεις.(Χρυσή αυγή).Να φουντώσει η αλληλεγγύη που δεν ταπεινώνει τον άλλον αλλά τον κάνει να σταθεί στα πόδια του, να δει ποιες είναι οι αιτίες που τον έχουν φέρει ως εδώ, και να τις αντιπαλέψει.